Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Engelska för arbete och vardag i Chester

Engelska för arbete och vardag i Chester

Den här kursen är för dig som är över 25 år och vill förbättra både din allmänna engelska och engelskan för arbetslivet.

Kursbeskrivning

Kursens fokus ligger på konversation och lektionerna anpassas efter deltagarnas behov. Grupperna är små och undervisningen blir därför mycket effektiv och personlig. I olika block tränar man engelska för vardagslivet och arbetslivet. De arbetslivsrelaterade lektionerna tar bland annat upp ämnen som intervjuer, CV, presentationer och mötesdeltagande.

  • 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 6 deltagare per grupp (medel 3)
  • 1 – 6 veckor
  • Nivå A1 – C1
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 25 år (medelålder 44 år)
  • Behovsanalys görs i förväg

Om du är under 25 år och vill gå i Chester, finns en kurs i allmän engelska. Kontakta oss för information och prisuppgift.

Kursavgift

1 vecka: 7 900 kr
2 veckor: 14 200 kr
4 veckor: 26 900 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.30 - 15.45

Startdatum

2020: valfri måndag

Ingen undervisning följande datum:
10/4, 13/4, 8/5, 25/5, 31/8

Skolan

English in Chester grundades 1976 och är en medelstor skola som inryms i fyra närliggande byggnader, centralt belägna vid ett litet historiskt torg. Huvudskolan består av 20 klassrum, digitalt språklabb med datarum, uppehållsrum, kafé och en trädgård. 25+ kurserna håller till i ’Language Training Centre’, mitt emot huvudskolan. Här finns det 6 klassrum, lounge med kaffehörna samt ett digitalt språklabb med datarum. I alla byggnader finns fri tillgång till internet och wifi. Skolan erbjuder eftermiddags- och kvällsaktiviteter varje vecka, som till exempel stadsvandring, pubbesök, filmvisning och sport. På helgerna ordnas dagsutflykter till ’The Lake District’, norra Wales, Liverpool och Manchester.

Undervisning

Alla lärare är utbildade att undervisa i engelska som främmande språk och många av dem har erfarenhet av att arbeta i andra länder. Lärarna deltar regelbundet i kurser och workshops för att hålla sig uppdaterade med den senaste metodiken och pedagogiken. Kurserna fokuserar på att du ska bli säkrare och få bättre flyt i kommunikationen och hänsyn tas till individuella behov. Du tränar dig på att läsa, skriva, tala och förstå engelska tillsammans med deltagare från hela världen. Första dagen görs ett språktest för att man ska bli placerad på rätt nivå.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Internationella Skolorna
info@is.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
2 veckor
Studietimmar
60
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
10 st
Arr nr.
101522
Platser kvar
Ja
Pris
14 200 kr