Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Allmän + affärsengelska i Oxford

Allmän + affärsengelska i Oxford

Den här kursen kombinerar allmän engelska med affärsengelska och vänder sig främst till dig som använder engelska i yrkeslivet.

Kursbeskrivning

English for business vänder sig till dig som använder engelska i affärssammanhang eller studerar på universitetsnivå. Kursen kombinerar gruppundervisning på kursen 'Allmän engelska' 20 lektioner per vecka, med 10 lektioner affärsengelska per vecka. Affärsengelskan består av undervisning i affärskommunikation i små grupper om max 6 deltagare och tar upp ämnen som presentationsteknik, mötesteknik, kontraktsläsning, förhandlingar, att använda affärsengelska i telefon och affärsvokabulär. Man använder sig också av fallstudier i undervisningen.

På kursen 'Allmän engelska' förbättrar du din allmänna engelska. Fokus ligger på aktiv kommunikation och att få flyt i språket. Lektion 1 och 2 ägnas åt grammatik, lektion 3 och 4 åt färdigheter som läs- och hörförståelse, skrivövningar och ordförråd.

  • 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Minimiålder 20 år
  • Max 14 deltagare i General English, max 6 deltagare i affärskommunikation
  • 2 veckor
  • Mellan till avancerad nivå (B2 - C2)
  • Kursmaterial ingår

Kursavgift

11 400 kr

Kursstart

2020: 6/1, 24/2, 27/4, 6/7, 27/7, 28/9

Ingen undervisning följande datum: info kommer inom kort.

Skolan

The Oxford English Centre grundades 1979 och ligger i en vacker byggnad i närheten av universitetet. Förutom rymliga klassrum, inrymmer byggnaden ett multimediarum, ett datarum med tillgång till fritt Internet, bibliotek och en restaurang som serverar varm och kall mat till rimliga priser. Här finns också en vacker trädgård att studera eller bara slappna av i. På fritiden organiserar skolan olika sociala och kulturella aktiviteter som till exempel besök på Oxford University, teaterbesök och biljardkvällar samt helgutflykter till London eller Stratford.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har lång erfarenhet av att undervisa i engelska som främmande språk. Alla kursdeltagare ges individuell uppmärksamhet. Undervisningen tar upp alla aspekter i språket, grammatik, ordförråd, läs- och hörförståelse, tal och skrift. Tonvikten ligger på effektiv kommunikation och att få säkerhet och flyt i språket.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Internationella Skolorna
info@is.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
2 veckor
Studietimmar
60
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
10 st
Arr nr.
102523
Platser kvar
Ja
Pris
11 400 kr