Allmän engelska + affärsengelska i Edinburgh

Den här kursen vänder sig till dig som vill arbeta i Storbritannien eller använder engelska i arbetet.

Kursbeskrivning

Kursen kombinerar studier i allmän engelska på förmiddagen i kursen ‘General English', 20 lektioner per vecka, med individuella lektioner i affärsengelska, 4 lektioner per vecka. Under förmiddagslektionerna tränas språkets alla 4 färdigheter, d v s tala, lyssna, läsa och skriva med fokus på den praktiska vardagskommunikationen. De individuella lektionerna anpassas efter önskemål och behov.

• 20 lektioner allmän engelska per vecka
  • 4 individuella lektioner affärsengelska per vecka
  • Max 16 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Mellan till avancerad nivå (B1-C1)

2 veckor: 8 900 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.15 + måndag till torsdag 13:15 - 14:30 + enligt överenskommelse

2020: valfri måndag från 6/1.

Ingen undervisning följande datum: 13/4, 21/12 2020 - 1/1 2021

Skolan

Global School of English Edinburgh, startades sommaren 2010 av systerskolan Glasgow School of English. Skolan är liten och ligger centralt i en kulturminnesmärkt byggnad i den berömda stadsdelen New Town, med närhet till kaféer, restauranger och affärer. Den har 8 modernt utrustade klassrum, uppehållsrum för studenterna och fri tillgång till datorer och wifi. Skolan är medlem i IALC och certifierad av ISO 9001.

Undervisning

Lärarna är alla universitetsutbildade och behöriga att undervisa i engelska som främmande språk. Undervisningen håller en hög nivå och lärarna anpassar sin metodik och sitt kursmaterial till kursdeltagarnas behov. Kurserna är upplagda för att ge deltagarna praktisk språkkompetens genom dagsaktuellt kursmaterial inom alla språkets områden, hör- och läsförståelse, tal och skrift.

Internationella Skolorna
info@is.se

Löpande kursstart
Antal veckor