Affärsengelska + individuell engelska i New York

Använder du engelska i ditt arbete? En mycket effektivt kurs för att förbättra din professionella engelska på kort tid!

Kursbeskrivning

Den här kursen kombinerar individuell undervisning med lektioner affärsengelska i minigrupp. De individuella lektionerna skräddarsys efter deltagarens speciella intresseområden. . Under grupplektionerna får du utveckla relevant och specifik amerikansk affärsterminologi anpassad för arbetsplatsen. Diskussioner, rollspel, presentationer, telefonteknik, praktisk träning av affärsbrev och promemorior spelar en stor roll i undervisningen och lärarna är speciellt tränade för och erfarna i affärsengelska för en mängd olika branscher. Som deltagare på kurserna för yrkesverksamma ingår även lunch på måndagar, kaffe och te dagligen samt gemensamma ost- och vinkvällar i skolans affärslounge.

• 15 individuella lektioner per vecka
  • 15 grupplektioner per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 5 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Mellan till avancerad nivå (B2 – C1)
  • Kursmaterial ingår inte
  • Telefonintervju görs i förväg för att fastställa språknivån

1 vecka: 22 100 kr
2 veckor: 41 600 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.00 och 14.00 - 17.00

Skolan

Skolan, Rennert Bilingual, grundades 1973 och ligger centralt på East 45th Street i midtown Manhattan på den östra sidan av New York, inte långt ifrån Grand Central Terminal och FN. Skolan ligger högst upp i byggnaden, på 16:e och 17:e våningen, med en fantastisk utsikt över staden. Den har totalt 21 klassrum, som alla är modernt utrustade med TV och video/dvd. Det finns uppehållsrum för studenterna, datorer med tillgång till Internet och program för språkinlärning samt gratis wifi. Alla studenter har tillgång till skolans bibliotek med läromedel. Skolan är medlem i IALC.

Undervisning

Alla lärare är professionella och kvalificerade att undervisa i engelska som främmande språk.

Löpande kursstart
Antal veckor