Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Cambridge C1 Advanced 18/5 (Polhems students)

Cambridge C1 Advanced 18/5 (Polhems students)

Huvudtestdagen för Cambridge English: Advanced (CAE) är den 18 maj 2019l. Sista anmälningsdatum den 5 april.

Anmälan är bindande. Läs Terms and Conditions för information om avbokningsavgifterna efter sista anmälningsdatum. Skulle du bli sjuk på provdagen krävs ett läkarintyg för att du ska kunna få avgiften återbetald eller tillgodo.

Obs betalningsvillkoren på fakturan du eventuellt får, syftar till kurser/cirklar på Folkuniversitetet, och gäller alltså inte Cambridge eller andra externa examina. När du ansöker till en Cambridge examina intygar du samtidigt att du läst och accepterat Cambridge Terms and conditions of entry.

Anmälan: Du anmäler dig genom att klicka på knappen "Boka kursen nu" till höger i menyn. Texten som följer hänvisar ibland till "kurs", detta innebär inget för dig - du anmäler dig till en examina. Vidare upplysning om tid och plats för de olika delproven skickas före provet via e-mail till den e-mail adress du fyllt i vid anmälan. Det är därför väldigt viktigt att du kollar dina e-mail regelbundet.

Foto: Det är numera krav att ditt foto tas en av testdagarna. Detta är dels för att förhindra bedrägerier, dels kan fotot användas av universitet som du eventuellt söker till längre fram, för att verifiera ditt resultat. Genom anmälan till en Cambridge Examen ger du ditt tillstånd att bli fotograferad vid provtillfället, och för fotot att lagras endast på Cambridge English säkra Results Verification sida.

Om du är under arton år måste dina föräldrar ge sitt samtycke. Du behöver fylla i en vanlig blankett som dina föräldrar ska skriva under. Antigen ladda ner den från sidan ”How to apply” eller fråga din lärare.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Harriet Alvin
harriet.alvin@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Norra Allégatan 6, 40317 GÖTEBORG
Kursstart
18 maj 2019
Slutdatum
25 maj 2019
Antal veckor
1 veckor
Tider
Lö 08:30
Tillfällen
1 st
Arr nr.
1012196
Platser kvar
Ja
Pris
2 300 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!