Sök kurser och utbildningar

Toggle course search

Spanska A1 del 1 nybörjare

Det här är en nybörjarkurs i spanska. Du lär dig att klara enkla vardagssituationer som att fråga om vägen och presentera dig. Efter bara ett par kurstillfällen kan du säga några meningar på spanska.

Kursmaterial

Caminando 1

Kontaktinformation:

Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Det verkar som att något blev fel.

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Plats: Norra Allégatan 6, 40317 GÖTEBORG
Startdatum: 2 feb 2015
Slutdatum: 20 apr 2015
Tid kvar till startdatum: 43 dagar
Antal veckor: 12
Tid: Må 17:30-19:00
Studietimmar: 24
Sammankomster: 12
Arrangemangsnr: 126000
Platser kvar: Ja
Pris: 1800kr

Folkuniversitetet Göteborg

Norra Allégatan 6, 40317 GÖTEBORG

Hitta din kursnivå

Toggle module

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer