SLC 1 year Grupp A

The Swedish Language and Culture program is a full-time program and leads up to the advanced fluency level (C1), which is required, for instance, by Socialstyrelsen (The National Board of Health and Welfare). It is also needed for working life in general or admission to Swedish universities.

Program courses

• Swedish language
  • Lectures on Swedish culture and history (in English)
  • Lectures on other Scandinavian countries' (Iceland, Denmark, Norway, Finland) history, culture, economy, etc. Each lecture on one country at a time (in English)

Please note that the times in the schedule vary from group to group.

Academic One Year Program

The program is divided into eight courses. The program starts on beginner level (A1) and ends on advanced fluency level (C1), which is required, for instance, by Socialstyrelsen (The National Board of Health and Welfare). It is also needed for admission to Swedish universities.

Lovisa Prage

Bokning

Skomakaregatan 8, 22002 LUND
4 sep 2017
Slutdatum
15 dec 2017
Antal veckor
50 veckor
140 st
Fåtal
55 000 kr

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
E-post: kurser.syd@folkuniversitetet.se
Tel: 046-197720

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning

Hör gärna av dig till oss för kursrådgivning eller frågor kring nivåbedömning.

046-197700
kurser.syd@folkuniversitetet.se