Learn more about Human Rights!

This course is for those who are seeking asylum and who want to know more about Human Rights. After the course, you will recieve a certificate.

The course is for those who do not have any knowledge of Swedish or has optain a higher level of Swedish.

The course is free of charge for those who are seeking asylum or have obtained a residence permit but still live in an asylum camp centre. In order to register you must have a LMA number, which you must provide when registering. To enrol, press the green button “boka kursen nu” and then select “Use the English booking form” to enter your personal details and your LMA number.

Den här kursen är för dig som inte har några kunskaper i svenska. Antingen är du asylsökande eller har fått uppehållstillstånd men bor kvar i ett anläggningsboende. Kursen är gratis och du måste ange ditt LMA-nummer vid anmälan. Ta även med ditt LMA-kort till första lektionen. För att anmäla dig trycker du på den gröna knappen ”boka kursen nu” och sen väljer du ”use the English booking form” för att kunna skriva in dina personuppgifter och ditt LMA-nummer.

• The goal for the course is to get the participants:
  • General knowledge of basic human rights, through practical examples in an everyday and local context.
  • A greater understanding of Swedish laws and how they aim to protect and implement human rights.
  • Training in the Swedish language.
  • Increased self-confidence and better conditions for integration and establishment through the gathering of facts, presentation and discussions with others. The arrangement also leads to creating important contacts in the community.
  • Knowledge of the primary objectives of the compulsory school, cooperation between the school and parents, the school's language and development talks, rights and obligations towards the school.

Kicki Johansson

Hannele Koski
hannele.koski@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Änglundavägen 21, 64234 FLEN
9 okt 2019
Slutdatum
11 dec 2019
Antal veckor
9 veckor
On 10:15 - 13:15
Fr 10:15 - 13:15
(En studietimme är 45 minuter)
9 st

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners