Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Mer om språk

Mer om språk

Internationella språkexamina, språknivåtest, den europeiska referensramen för språk, om att läsa språk utomlands och mycket mer.

 • Språkexamina och språkprov

  Behöver du ett bevis på dina språkkunskaper? Genom Folkuniversitetet kan du validera dina kunskaper i svenska och engelska eller ta en språkexamen.

 • Vilken nivå ska jag välja?

  Våra språkkurser är indelade i sex nivåer enligt Europarådets referensram för språk, från A1 till C2. Tanken med referensramen är att såväl kursdeltagare och språkutbildare som arbetsgivare ska kunna referera till en gemensam skala. Se vilken beskrivning som stämmer in på dig!

 • Språktest

  Hur bra är du på språk? Gör ett webbaserat inplaceringstest och testa dina språkkunskaper online. Du kan göra språktestet för att enklare kunna välja kurs i engelska, svenska, franska, tyska, italienska, spanska, arabiska, norska, danska och turkiska.

 • Språk utomlands

  Lär dig språket där det talas!

 • Validering av svenska för vården

  Inom vården är det viktigt att kommunikationen med patienter och kollegor fungerar. Därför kan det vara bra med en bedömning av sjukvårdsanställdas svenskkunskaper. Folkuniversitetet hjälper till med att bedöma och dokumentera kunskaper i svenska för vården.

 • Sfi, svenska för invandrare

  Folkuniversitetet har mycket lång erfarenhet av att ge kurser i sfi - svenska för invandrare. Med hjälp av våra duktiga och engagerade lärare får du möjlighet att börja arbeta eller utbilda dig i Sverige.

 • FAQ - Svenska som främmande språk

  Vanliga frågor om att studera svenska som främmande språk.

Mer om språk

Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer