Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:

Cambridge English-examina

Vill du ha intyg på dina engelskkunskaper? Då är en Cambridge English-examen perfekt. Folkuniversitetet samarbetar med University of Cambridge och gör det möjligt för dig att ta en examen i Sverige. Cambridge English-examina finns i flera nivåer och är erkända bevis på kunskaper i engelska runt om i världen.

Varje år tar mer än fyra miljoner människor i 130 länder en Cambridge English-examen. Provet kan göras av alla som inte har engelska som modersmål. I Sverige genomförs examinationen av Folkuniversitetet i nära samverkan med Cambridge English Language Assessment, en del av University of Cambridge.

Vi kan erbjuda Cambridge English-examina med flera olika inriktningar. Välj mellan allmän engelska, affärsengelska och engelska med yrkesinriktning. Inriktningarna ligger på olika avancerade språknivåer.

Cambridge English-examina har gott anseende i många länder, och såväl arbetsgivare som universitet och myndigheter världen över erkänner dessa språkexamina. 

Du kan ta din Cambridge English-examen på flera orter i Sverige. De som ansvarar för dessa examina kallas för Centre Exam Managers. Kontakta dem gärna för ansökningshandlingar och mer information.

Cambridge English-examina

Toggle module

Study abroad with Cambridge English

Toggle module

Toggle module
Cambridge English Language Assessment

Social Networks

Toggle module


YouTube

Facebook

Twitter

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer