Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Personalutvecklingsprojekt

Utvecklingsprojekt personalutbildning

Du och ditt företag kan dra stor nytta av Folkuniversitetets långa erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt inom personalutbildning.

Vi har genom åren gjort ett antal projekt med finansiering via exempelvis ESF tillsammans med branscher i behov av att utveckla personalen.

Vi söker hela tiden partners i frågan och ser gärna att ni kontaktar oss om ert företag/bransch ser ett specifikt behov som är ett problem i branschen.

  • Trygga din ekonomiska framtid

    Trygga din ekonomi – ett av Sveriges största folkbildningsprojekt i modern tid? Inom ramen för nätverket Gilla Din Ekonomi samverkar Folkuniversitetet med  Finansinspektionen och Pensionsmyndigheten för att öka kunskapsnivån hos svenskarna i privatekonomiska frågor. Detta sker genom kvällsföreläsningar och utbildningar på arbetsplatsen.

  • KILAS-projektet, Landskrona

    Marknadsföring och Kundbemötande. Kompetensutveckling i Landskrona och Svalöv.

  • Kodare i primär klassificering, Falun

    En utbildning för dig som vill kunna klassificera diagnoser utifrån patientjournaler där ansvarig läkare redan ställt en huvuddiagnos. Med denna diplomutbildning blir du ett stöd för läkarna och effektiviserar vården i syfte att förbättra situationen för patienterna.

Personalutbildning

Toggle module
Toggle module
Gilla din ekonomi
Toggle module
Kvalitet och miljö

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer