Sök Meny
Personalutvecklingsprojekt

Utvecklingsprojekt personalutbildning

Du och ditt företag kan dra stor nytta av Folkuniversitetets långa erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt inom personalutbildning.

Vi har genom åren gjort ett antal projekt med finansiering via exempelvis ESF tillsammans med branscher i behov av att utveckla personalen.

Vi söker hela tiden partners i frågan och ser gärna att ni kontaktar oss om ert företag/bransch ser ett specifikt behov som är ett problem i branschen.

Trygga din ekonomiska framtid

Trygga din ekonomi – ett av Sveriges största folkbildningsprojekt i modern tid? Inom ramen för nätverket Gilla Din Ekonomi samverkar Folkuniversitetet med Finansinspektionen och Pensionsmyndigheten för att öka kunskapsnivån hos svenskarna i privatekonomiska frågor. Detta sker genom kvällsföreläsningar och utbildningar på arbetsplatsen.

Cresco - en väg till förnyelse av museisektorn, Göteborg

Folkuniversitetet har haft det stora nöjet att samarbeta i ett utvecklingsprojekt (Cresco) med länsmuseiorganisationer.

Framtidens Affärsaktörer, Göteborg

Framtidens Affärsaktörer - utbildningar som förbereder regioner och landsting inför framtidens e-handel.

KILAS-projektet, Landskrona

Marknadsföring och Kundbemötande. Kompetensutveckling i Landskrona och Svalöv.

Kodare i primär klassificering, Falun

En utbildning för dig som vill kunna klassificera diagnoser utifrån patientjournaler där ansvarig läkare redan ställt en huvuddiagnos. Med denna diplomutbildning blir du ett stöd för läkarna och effektiviserar vården i syfte att förbättra situationen för patienterna.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila