Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Våra personalutbildningar

Våra personalutbildningar

Folkuniversitetet kan erbjuda personalutbildningar kring det mesta inom kompetensutveckling tack vare vårt stora nätverk av lärare och konsulter. Några exempel på våra mest efterfrågade utbildningsområden är ekonomi, språk, kommunikation, IT och ledarskap.

Folkuniversitetets långa erfarenhet tillsammans med det breda utbudet har gjort oss till en av Sveriges största utbildningsanordnare. Vill du genomföra en specialkurs för din personal, individuellt eller i grupp? Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag!

För dig som är intresserad av kompetensutveckling för personal finns det två alternativ hos Folkuniversitetet; skräddarsydda personalutbildningar eller öppna kurser.

Skräddarsydda personalutbildningar innebär att innehållet är helt anpassat till deltagaren. Inlärningen blir mycket effektiv och kan ske i form av enskild undervisning (one-to-one), gruppundervisning eller seminarier. Deltagarna i en grupp kommer från samma företag vilket gör att läraren kan styra innehållet så att det passar just deras arbete.

Öppna kurser innebär att man läser tillsammans med privatpersoner och deltagare från andra företag. Här är innehåll och upplägg bestämda genom fasta kursplaner och vi arbetar enligt vår pedagogiska grundsyn.

Våra utbildningsformer:

  • Företagsanpassade utbildningar
  • Nivåbedömning och behovsinventering
  • Internationella diplom
  • Test inför anställning
  • Personalevents
  • Föreläsningar och seminarier

Kontakta oss och beställ en personalutbildning

Personalutbildning

Toggle module
Toggle module
Gilla din ekonomi
Toggle module
Kvalitet och miljö

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer