Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Tidigare föreställningar

Robin Blomgren avgångsklassen musikal 2014

Tidigare föreställningar

Här kan du se olika föreställningar och projekt som vi tidigare har gjort.

 • Världspremiär för en musikal som garanterat inte liknar någonting ni sett eller hört tidigare i enmodern tolkning av den klassiska sagan Trollkarlen från Oz!

  DJ OZ

  Världspremiär för en musikal som garanterat inte liknar någonting ni sett eller hört tidigare i enmodern tolkning av den klassiska sagan Trollkarlen från Oz!

 • En dansföreställning av Camilla Ekelöf med avgångstudenterna 2015på Dansutbildningen om det som händer just nu

  På gränsen

  En dansföreställning av Camilla Ekelöf med avgångstudenterna 2015på Dansutbildningen om det som händer just nu

 • Höstprojekt med avgångsklassen i musikal.

  In i skogen

  Höstprojekt med avgångsklassen i musikal.

 • Danskompaniet ilDance är inbjudna som koreografer till vårens slutproduktion för dans- utbildningen. I Paper Thin utforskar de gränsen mellan dröm och verklighet, verklighet och galenskap. Studenternas egna drömmar har varit grunden i deras arbete och föreställningen har växt fram genom improvisationsövningar baserat på dessa. Idén till verket kommer ifrån koreografen Israels egna drömmar och reflektioner kring dem.

  PAPER THIN

  Danskompaniet ilDance är inbjudna som koreografer till vårens slutproduktion för dans- utbildningen. I Paper Thin utforskar de gränsen mellan dröm och verklighet, verklighet och galenskap. Studenternas egna drömmar har varit grunden i deras arbete och föreställningen har växt fram genom improvisationsövningar baserat på dessa. Idén till verket kommer ifrån koreografen Israels egna drömmar och reflektioner kring dem.

 • En musikalisk komedi om allt du någonsin (i hemlighet) tänkt om dating, romantik, äktenskap, älskare, män, hustrur och svärföräldrar... men är rädd för att erkänna.

  I Love you, You`re Perfect, Now Change

  En musikalisk komedi om allt du någonsin (i hemlighet) tänkt om dating, romantik, äktenskap, älskare, män, hustrur och svärföräldrar... men är rädd för att erkänna.

 • "Aquarius, Let the sunshine in, I got life..."Laddad med kärlek, glädje, uppror, musik och sinnesutvidgande substanser landar den klassiska rockmusikalen HAIR på Balettakademiens Teater i mars 2012.45 år efter premiären lever vi fortfarande i "the dawning of the age of Aquarius"; Vattumannens gryende tidsålder då kärlek, fred och rättvisa ska råda på vår planet. Eller...?

  HAIR

  "Aquarius, Let the sunshine in, I got life..."Laddad med kärlek, glädje, uppror, musik och sinnesutvidgande substanser landar den klassiska rockmusikalen HAIR på Balettakademiens Teater i mars 2012.45 år efter premiären lever vi fortfarande i "the dawning of the age of Aquarius"; Vattumannens gryende tidsålder då kärlek, fred och rättvisa ska råda på vår planet. Eller...?

 • En föreställning om olika slags kamper vi för; dels med oss själva och delvis med det samhälle vi växer upp i och är gjorda för att bli en del av.

  bein

  En föreställning om olika slags kamper vi för; dels med oss själva och delvis med det samhälle vi växer upp i och är gjorda för att bli en del av.

 • En musikal av Jason Robert Brown, där varje sång är ett eget universum, förbundet med andra universum.

  Sånger till en ny värld

  En musikal av Jason Robert Brown, där varje sång är ett eget universum, förbundet med andra universum.

Föreställningar

Toggle module