Balettakademien Umeå - Balettakademien Umeå

Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Balettakademien Umeå

Balettakademien Umeå

På Balettakademien Umeå har vi ett stort kursutbud i dans. Från klassisk balett till hiphop. Från små barn till pensionärer. För dig som bara vill dansa och ha kul, men även för dig som satsar seriöst på dans som ett framtida yrkesområde. Helt säkert hittar du något som passar just dig. Välkommen att dela dansglädjen med oss på BA Umeå!

 

 • Välkommen Maria Jonsson, ny verksamhetsledare vid Balettakademien Umeå samt tack till Christine Thörnström för allt du gjort för verksamheten.

  Verksamhetsledare Maria Jonsson

  Välkommen Maria Jonsson, ny verksamhetsledare vid Balettakademien Umeå samt tack till Christine Thörnström för allt du gjort för verksamheten.

 • Rivstarta terminen med kickoff, dansträning tisdag-fredag avslutas med uppvisning på torget lördag 25/8. VIP-kort går gratis!

  Kick off i augusti

  Rivstarta terminen med kickoff, dansträning tisdag-fredag avslutas med uppvisning på torget lördag 25/8. VIP-kort går gratis!

 • Söndag 26 augusti öppnar vi dörrarna för alla danssugna! Välkommen att prova våra olika dansstilar! Ingen föranmälan behövs, det är bara att dyka upp!

  Prova på dag

  Söndag 26 augusti öppnar vi dörrarna för alla danssugna! Välkommen att prova våra olika dansstilar! Ingen föranmälan behövs, det är bara att dyka upp!

 • Dags att förnya dansgarderoben? BA anordnar en klädloppis där ni både kan sälja och köpa danskläder och skor.

  Dansloppis

  Dags att förnya dansgarderoben? BA anordnar en klädloppis där ni både kan sälja och köpa danskläder och skor.

 • Information inför och under terminens gång.

  Bra att veta

  Information inför och under terminens gång.