Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Föregående Nästa

Barn 2-12 år

Här hittar du aktuellt utbud för barn mellan 2-12 år - vi har något för alla åldrar! Från pyttedans och barndans för de minsta till balett, jazz eller hiphop för de äldre barnen.

Balettakademien har dans för barn i alla åldrar! Från pyttedans och barndans för de minsta till balett, jazz eller hiphop för de äldre barnen. Vi har något för de flesta, du hittar säkert något som passar ditt barn i vårt breda kursutbud!

Erfarna lärare
Hos oss dansar du för erfarna och välutbildade danslärare. En bra pedagogisk grundsyn och genomarbetade kursplaner genomsyrar verksamheten.

Välkommen till oss på BA!

  • 2-4 år

    På Pytte- och Knattedansen tar vi tillvara barnens inneboende rörelseglädje i enkla dansövningar, rörelseramsor och rytmövningar, och dansar tillsammans barn och vuxna. Ett härligt sätt att umgås och stärka relationen med sitt barn!

  • 4-8 år

    Att dansa är utvecklande för både motorisk och kognitiv utveckling, och under danslektionerna får barnen utlopp för både energi, fantasi och kreativitet under ordnade former. Barndans, Dansmix, Balett, Hiphop eller Breaking - alla kurser leds av kompetenta lärare som tar till vara på barnens rörelseglädje och ser till att de utvecklas och trivs.

  • 8-12 år

    Balettakademien har många kurser förbarn och ungdomar mellan 8-12 år. Jazz/show, Hiphop, Balett, Modernt, Musikal eller kanske Breaking? Alla kurser leds av kompetenta danslärare som ser till att barnen utvecklas och trivs!

Våra kurser

Toggle module

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module

Våra partners

Toggle module