Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Föregående Nästa

Barn 2-12 år

Här hittar du aktuellt utbud för barn mellan 2-12 år - vi har något för alla åldrar! Från pyttedans och barndans för de minsta till balett, jazz eller hiphop för de äldre barnen.

Balettakademien har dans för barn i alla åldrar! Från pyttedans och barndans för de minsta till balett, jazz eller hiphop för de äldre barnen. Vi har något för de flesta, du hittar säkert något som passar ditt barn i vårt breda kursutbud!

Erfarna lärare
Hos oss dansar du för erfarna och välutbildade danslärare. En bra pedagogisk grundsyn och genomarbetade kursplaner genomsyrar verksamheten.

Välkommen till oss på BA!

  • 2-4 år

    Pyttedans och Knattedans är ett härligt sätt att umgås med sitt barn! Man dansar tillsammans ett barn och en vuxen - mamma, pappa, mormor, moster eller farfar! På pyttedansen tar vi tillvara barnens inneboende rörelseglädje i enkla dansövningar, rörelseramsor och rytmövningar. Vi övar att vara tillsammans i en grupp, att förhålla sig till andra, att vänta på sin tur, att våga - det är många färdigheter som övas i danssalen förutom motorik och kroppsmedvetenhet! På Knattedansen fokuserar vi också på att barnet ska bli tryggt i gruppen, och till slut våga dansa utan förälder. Men även här gör vi många dansövningar tillsammans barn och vuxen! 

  • 4-8 år

    Barndans, Dansmix, Balett, Hiphop eller Breaking! Alla kurser leds av kompetenta lärare som tar till vara på barnens rörelseglädje och ser till att de utvecklas och trivs.

  • 8-12 år

    Här hittar du kurser för barn och ungdomar mellan 8-12 år. Jazz/show, Hiphop, Balett, Modernt, Musikal eller kanske Breaking? Alla kurser leds av kompetenta danslärare som ser till att barnen utvecklas och trivs!

Våra kurser

Toggle module

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module
Instagram
Toggle module

Våra partners

Toggle module

Balettakademien GöteborgBalettakademien StockholmMusikalakademienNorrlandsoperan