Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
2-4 år

2-4 år

Pyttedans och Knattedans är ett härligt sätt att umgås med sitt barn! Man dansar tillsammans ett barn och en vuxen - mamma, pappa, mormor, moster eller farfar! På pyttedansen tar vi tillvara barnens inneboende rörelseglädje i enkla dansövningar, rörelseramsor och rytmövningar. Vi övar att vara tillsammans i en grupp, att förhålla sig till andra, att vänta på sin tur, att våga - det är många färdigheter som övas i danssalen förutom motorik och kroppsmedvetenhet! På Knattedansen fokuserar vi också på att barnet ska bli tryggt i gruppen, och till slut våga dansa utan förälder. Men även här gör vi många dansövningar tillsammans barn och vuxen! 

 

Åldersindelning
Alla våra barngrupper delas in efter det året man är född. Har du svårt att hitta rätt grupp? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

Klädsel
Funktionella träningskläder som är lätta att röra sig i, som tex mukisbyxor/tights och t-shirt/linne samt barfota. Inga "utklädningskläder" t ex Pippidräkt eller prinsessklänning.

Bra att veta
På pyttedansen deltar en förälder/anhörig per barn i lektionen.Tänk på att den vuxna också har kläder man kan röra dig i!

Observera! När du gör anmälan via webben kan du välja att betala med kort. Beloppet som dras kan då endast vara grundavgiften. Om du är berättigad till rabatt, välj istället att betala med faktura.

För barn 2-4 år (1)

 • Födda 2014 Knattedans

  Datum: 17 sep 2017

  Dag & Tid: Sö 10:00-10:35

  Pris: 995kr

  Mer info

  Tid: Sö 10:00-10:35

  Lärare: Frida Andersson
  Filippa Platou

  Antal veckor: 10

  Platser kvar:

  Födda 2014 Knattedans

  På Knattedansen fokuserar vi på att barnet ska bli tryggt i gruppen, och till slut våga dansa utan förälder. Men fortfarande dansar vi mycket tillsammans b

Våra kurser

Toggle module

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module
Instagram
Toggle module

Våra partners

Toggle module

Balettakademien GöteborgBalettakademien StockholmMusikalakademienNorrlandsoperan