Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Vuxna

Vuxna

Här hittar du terminens utbud av kurser för vuxna och för ungdomar från 16 år och uppåt.

Vill du dansa mycket?
Missa inte vårt VIP-pris! Välj upp till fem kurser för 4.150:-.
Du sparar på att vara VIP-kund om du vill dansa mer än två klasser per vecka. Är du VIP-kund ingår även de flesta av våra lovkurser, drop in-klasser etc som ligger under terminerna samt rabatt på sommarkurser.

Välj din nivå
Välj hellre en grupp som kanske är lite för lätt om du är ny hos oss än tvärtom! Visar det sig att nivån inte är rätt för dig får du hjälp att hitta en annan grupp som passar. Läraren ansvarar för att flytta deltagare till en lämpligare grupp när det behövs. Tala med läraren eller kontakta vårt kontor om du har frågor så hjälper vi dig gärna!

Nyb: 0-2 terminers förkunskaper
N2: 2-3 terminers förskunskaper
F1: 4-7 terminers förkunskaper
F2: Goda förkunskaper, minst 8 terminer
A: Mycket goda förkunskaper 

 

Observera! När du gör anmälan via webben kan du välja att betala med kort. Beloppet som dras kan då endast vara grundavgiften. Om du är berättigad till någon rabatt, välj istället att betala med faktura.

 • Jazz - Modernt

  Terminens utbud av jazz och modernt i olika nivåer hittar du här. Hitta fart, teknik och dansglädje på våra kurser i jazz, eller lär dig nyttja kroppens möjligheter till rörelse och utforska ditt eget uttryck på våra kurser i modernt.

 • Balett - Tåskola

  Här hittar du terminens utbud av klassisk balett och tåskola i olika stadier - både för dig som är helt nybörjare och dig som har dansat länge. Vi övar teknisk färdighet, konstnärligt uttryck, hopp, piruetter, balans, smidighet men framför allt den fantastiska känslan av att dansa balett.

 • BA Street

  Terminens utbud av Street/Hiphop hittar du här! Välj bland stilar som Hiphop, Streetdance, Breaking eller Feminine Vibe. Vi har kurser i olika stadier som passar såväl nybörjare som mer avancerade elever.

 • Schema HT-18

  Missat ett danstillfälle? Eller bara nyfiken på vilka klasser vi erbjuder?

Våra kurser

Toggle module

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module

Våra partners

Toggle module