Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Preparanden

Preparanden

Preparanden - för dig som är 13-16 år och siktar högt! Målinriktad träning med fokus på jazz och balett. Är du intresserad av att börja Preparanden? Hör av dig till oss!

Preparanden är en danslinje efter skoltid för dig som är i åldern 13-16 år och älskar att dansa! Du har energi, fokus, engagemang och siktar högt! Har du siktet inställt på exempelvis BA Unga Dansare så är Preparanden en utmärkt förberedelse. 

Träningen är målinriktad och fokuserad på balett och jazz, och är upplagd så att du ska få bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas i respektive ämne. Du måste även träna minst en annan dansklass per vecka som du väljer ur vårt öppna kursutbud. Den väljer du själv eller i samråd med dina lärare. Preparanden deltar självklart på Balettakademiens egna föreställningar, men även andra uppträdanden kan förekomma.

I Preparanden kan man gå flera läsår. Du bestämmer själv hur många läsår du vill fortsätta, och vi tar varje år in nya elever på de platser som blir lediga. 

Pris: 3.695 kr per termin. I priset ingår ett VIP-kort, så att du har möjlighet att komplettera din träning med valfria kurser ur vårt öppna kursutbud.

Hör av dig till oss om du vill veta mer
baumea@folkuniversitetet.se eller 090-711431!

Våra kurser

Toggle module

Våra bilder

Toggle module
Våra bilder

Våra filmer

Toggle module
Toggle module
Instagram
Toggle module

Våra partners

Toggle module

Balettakademien GöteborgBalettakademien StockholmMusikalakademienNorrlandsoperan