Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Streetschool

Streetschool

Vill du bli grym på street? Då kan Streetschool vara rätt grupp för dig! Streetschool vänder sig till ungdomar ca 13-16 år med stort intresse för olika streetstilar.

Relaterad information

Här erbjuds träning i de streetstilar som lärarna på BA är bäst på. Specialinriktad undervisning två gånger i veckan i olika streetstilar.

Varje år planeras utifrån de lärare som vi har knutna till oss, vad gruppen behöver och vilka eventuella evenemang Streetschool ska uppträda på. Målsättningen är att man går i Streetschool under tre år, och att man under den tiden fått inblick i ett flertal olika streetstilar. Nytt intag till Streetschool görs vartannat till vart tredje år.

Pris: 3.695 kr per termin. I priset ingår ett VIP-kort, så att du har möjlighet att komplettera din träning med valfria kurser ur vårt öppna kursutbud.

Streetschool 2016-2019:

Alla Streetschool kurser (2)

 • Doften av Balsampopplarna

  Datum: 13 mar 2019

  Dag & Tid: On 15:00-16:30

  Pris: 0kr

  Mer info

  Tid: On 15:00-16:30

  Lärare:

  Antal veckor: 1

  Platser kvar:

  Doften av Balsampopplarna

  I denna föreläsning berättar Claes G.Olsson om sin barndomsskildring "Doften av Balsampopplarna: en uppväxt i skuggan av tuberkulos." Vid 3 års ålder skiljd

 • We are what we make. The Pink. Scharinska Villan.

  Datum: 23 jan 2019

  Dag & Tid: On 18:00-20:00

  Pris: 0kr

  Mer info

  Tid: On 18:00-20:00

  Lärare:

  Antal veckor: 1

  Platser kvar:

  We are what we make. The Pink. Scharinska Villan.

  Ambra Trotto är studio director för RISE Interactive i Umeå och även den som intitierat Scharinska Villans make-over koncept. Föreläsningen hålls på engelsk