Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Föregående Nästa

Art College

Art College i Göteborg erbjuder heltidsutbildningar, terminsbundna utbildningar men framförallt kurser i konst, design, konsthantverk, it, musik och teater.

På Art College fördjupar du ditt intresse i en modern utbildningsmiljö!

 • Vi erbjuder dig kurser inom konst, konsthantverk, mode, IT, foto, design, textil, konsthistoria och teater - Art College har allt!

  Kurser på Art College

  Vi erbjuder dig kurser inom konst, konsthantverk, mode, IT, foto, design, textil, konsthistoria och teater - Art College har allt!

 • Våra terminsbundna längre utbildningslinjer är ett starkt alternativ för dig som inte vill eller kan studera på heltid. De ger dig en mycket bra grund att stå på. Ett skäl kan vara att du vill testa om det område du tänker dig är lika kul och intressant som du tror!

  Utbildning under en termin

  Våra terminsbundna längre utbildningslinjer är ett starkt alternativ för dig som inte vill eller kan studera på heltid. De ger dig en mycket bra grund att stå på. Ett skäl kan vara att du vill testa om det område du tänker dig är lika kul och intressant som du tror!

 • Vill du ha mer kunskap och större praktisk erfarenhet av grafisk design kan du välja mellan flera diplomutbilningar hos oss på Art College. Vi ger dem på dag- och kvällstid och på olika nivåer. Det passar med andra ord både dig som är nybörjare och dig som redan arbetar som designer.

  Diplomutbildningar

  Vill du ha mer kunskap och större praktisk erfarenhet av grafisk design kan du välja mellan flera diplomutbilningar hos oss på Art College. Vi ger dem på dag- och kvällstid och på olika nivåer. Det passar med andra ord både dig som är nybörjare och dig som redan arbetar som designer.

 • Våra utbildningar har visat sig vara ett bra avstamp på vägen och många idag yrkesverksamma fotografer, formgivare och designers har ett förflutet hos oss på Art College. Utbildningarna är högskoleförberedande och ett bra första steg om du i framtiden vill jobba inom det estetiska fältet. Skolan förbereder för bl.a. foto, design, mode/textil, konsthantverk, fri konst och arkitektur. De som har ambitionen att studera vidare på högre nivå lyckas ofta med det efter studier hos oss.

  Heltidsutbildningar

  Våra utbildningar har visat sig vara ett bra avstamp på vägen och många idag yrkesverksamma fotografer, formgivare och designers har ett förflutet hos oss på Art College. Utbildningarna är högskoleförberedande och ett bra första steg om du i framtiden vill jobba inom det estetiska fältet. Skolan förbereder för bl.a. foto, design, mode/textil, konsthantverk, fri konst och arkitektur. De som har ambitionen att studera vidare på högre nivå lyckas ofta med det efter studier hos oss.

 • Art College är en mötesplats kantad av upplevelser och möjligheter. Vi erbjuder kurser och längre utbildningar inom grafisk design, konst, webb, silversmide och musik. Vissa kurser har vi kombinerat samman till kurspaket för att ge dig den bästa och bredaste grunden men till ett bättre pris! Till höger hittar du våra kurspaket...

  Kurspaket

  Art College är en mötesplats kantad av upplevelser och möjligheter. Vi erbjuder kurser och längre utbildningar inom grafisk design, konst, webb, silversmide och musik. Vissa kurser har vi kombinerat samman till kurspaket för att ge dig den bästa och bredaste grunden men till ett bättre pris! Till höger hittar du våra kurspaket...

 • Studenterna på Inredning & Design fick i uppgift att tolka Art College verksamhet. Resultatet blev en serie stop motion-filmer. Klicka på länken nedan för att se alla filmer.

  Vad gör vi på Art College

  Studenterna på Inredning & Design fick i uppgift att tolka Art College verksamhet. Resultatet blev en serie stop motion-filmer. Klicka på länken nedan för att se alla filmer.

Toggle module

Hitta till oss

Toggle module

Första Långgatan 16, 413 28 Göteborg

Få vårt nyhetsbrev

Toggle module