Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Föregående Nästa

Art College

Art College i Göteborg erbjuder heltidsutbildningar, terminsbundna utbildningar men framförallt kurser inom det estetiska fältet.

 • Våra heltidsutbildningar har visat sig vara ett bra avstamp på vägen och många idag yrkesverksamma fotografer, formgivare och designers har ett förflutet hos oss på Art College.

  Heltidsutbildningar

  Våra heltidsutbildningar har visat sig vara ett bra avstamp på vägen och många idag yrkesverksamma fotografer, formgivare och designers har ett förflutet hos oss på Art College.

 • Vi erbjuder dig kurser inom konst, konsthantverk, mode, IT, foto, design, textil, konsthistoria och teater - Art College har ett stort utbud av estetiska kurser och rena "verktygskurser" inom det estetiska fältet.

  Kurser på Art College

  Vi erbjuder dig kurser inom konst, konsthantverk, mode, IT, foto, design, textil, konsthistoria och teater - Art College har ett stort utbud av estetiska kurser och rena "verktygskurser" inom det estetiska fältet.

 • Våra terminsbundna längre utbildningslinjer är ett starkt alternativ för dig som inte vill eller kan studera på heltid. De ger dig en mycket bra grund att stå på. Ett skäl kan vara att du vill testa om det område du tänker dig är lika kul och intressant som du tror!

  Utbildning under en termin

  Våra terminsbundna längre utbildningslinjer är ett starkt alternativ för dig som inte vill eller kan studera på heltid. De ger dig en mycket bra grund att stå på. Ett skäl kan vara att du vill testa om det område du tänker dig är lika kul och intressant som du tror!

 • Vill du ha mer kunskap och större praktisk erfarenhet av grafisk design eller webbdesign kan du välja mellan tre diplomutbilningar hos oss på Art College. Det passar både dig som är nybörjare och dig som redan arbetar som designer.

  Diplomutbildningar

  Vill du ha mer kunskap och större praktisk erfarenhet av grafisk design eller webbdesign kan du välja mellan tre diplomutbilningar hos oss på Art College. Det passar både dig som är nybörjare och dig som redan arbetar som designer.

 • Art College är en mötesplats kantad av upplevelser och möjligheter. Vi erbjuder kurser och längre utbildningar inom grafisk design, konst, webb, silversmide och musik. Vissa kurser har vi kombinerat samman till kurspaket för att ge dig den bästa och bredaste grunden men till ett bättre pris!

  Kurspaket

  Art College är en mötesplats kantad av upplevelser och möjligheter. Vi erbjuder kurser och längre utbildningar inom grafisk design, konst, webb, silversmide och musik. Vissa kurser har vi kombinerat samman till kurspaket för att ge dig den bästa och bredaste grunden men till ett bättre pris!

 • Studenterna på Inredning & Design fick i uppgift att tolka Art College verksamhet. Resultatet blev en serie stop motion-filmer. Klicka på länken nedan för att se alla filmer.

  Vad gör vi på Art College

  Studenterna på Inredning & Design fick i uppgift att tolka Art College verksamhet. Resultatet blev en serie stop motion-filmer. Klicka på länken nedan för att se alla filmer.

Toggle module

Hitta till oss

Toggle module

Första Långgatan 16, 413 28 Göteborg

Få vårt nyhetsbrev

Toggle module