Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny

Fotoskolan STHLM

När fotografen Christer Strömholm startade Fotoskolan 1962, var det utifrån att bilden skulle vara i fokus. Det är den fortfarande! Genom våra två yrkeshögskoleutbildningar utbildar vi för yrken inom den fotografiska branschen.

Fotoskolan STHLM är en del av Folkuniversitetet. Löpande information om vad som händer hos oss hittar du på Facebook eller Instagram.

  • Yrkeshögskoleutbildning Visuell kommunikatör Fotograf

    Yrkeshögskoleutbildningen Visuell kommunikatör Fotograf är en 2,5-årig kostnadsfri utbildning som berättigar till studiemedel. Som visuell kommunikatör fotograf skapar du visuella uttryck för olika typer av medier och uppdragsgivare. Sista ansökningsdag 15 april 2017.

  • Yrkeshögskoleutbildning Bildbehandlare

    Som bildbehandlare arbetar du digitalt med de moment som ingår inom postproduktion av fotografisk och rörlig bild; som bildbehandling, retusch, tryckanpassning och colorgrading. Du har ett nära samarbete med fotografer och andra uppdragsgivare. Vår utbildning är unik och den enda yrkesinriktade postproduktionsutbildningen i sitt slag i Sverige. Sista ansökningsdag är den 17 april 2017.

Följ oss!

Toggle module
Facebook

facebook.com/fotoskolanstockholm

Instagram Fotoskolan STHLM@fotoskolansthlm