Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Yrkeshögskoleutbildningar

Yrkeshögskoleutbildningar

Fotoskolan STHLM har två yrkeshögskoleutbildningar: Bildbehandlare och Visuell Kommunikatör Fotograf. Två eftergymnasiala utbildningar för dig som vill satsa på en yrkesframtid som Visuell Kommunikatör eller Bildbehandlare.

 • Yrkeshögskoleutbildningen Bildbehandlare är en 2,5-årig heltidsutbildning som berättigar till studiemedel. Som bildbehandlare arbetar du digitalt med de moment som ingår inom postproduktion av fotografisk och rörlig bild; som bildbehandling, retusch, tryckanpassning och colorgrading. Du har ett nära samarbete med fotografer och andra uppdragsgivare. Vår utbildning är unik och den enda yrkesinriktade postproduktionsutbildningen i sitt slag i Sverige.

  Yrkeshögskoleutbildning Bildbehandlare

  Yrkeshögskoleutbildningen Bildbehandlare är en 2,5-årig heltidsutbildning som berättigar till studiemedel. Som bildbehandlare arbetar du digitalt med de moment som ingår inom postproduktion av fotografisk och rörlig bild; som bildbehandling, retusch, tryckanpassning och colorgrading. Du har ett nära samarbete med fotografer och andra uppdragsgivare. Vår utbildning är unik och den enda yrkesinriktade postproduktionsutbildningen i sitt slag i Sverige.

 • Yrkeshögskoleutbildningen Visuell Kommunikatör Fotograf är en 2,5-årig heltidsutbildning som berättigar till studiemedel. Som Visuell Kommunikatör Fotograf skapar du visuella uttryck för olika typer av medier och uppdragsgivare. Du lär dig att arbeta med både fotografisk och rörlig bild, att genomföra storytelling inom det visuella området, arbeta efter en given brief från kund och att hålla deadline och kvalitet.

  Yrkeshögskoleutbildning Visuell kommunikatör Fotograf

  Yrkeshögskoleutbildningen Visuell Kommunikatör Fotograf är en 2,5-årig heltidsutbildning som berättigar till studiemedel. Som Visuell Kommunikatör Fotograf skapar du visuella uttryck för olika typer av medier och uppdragsgivare. Du lär dig att arbeta med både fotografisk och rörlig bild, att genomföra storytelling inom det visuella området, arbeta efter en given brief från kund och att hålla deadline och kvalitet.

 • Med stöd av EU-programmet Erasmus+ deltar Fotoskolan STHLM i två projekt med syfte att utveckla fotografiska utbildningar i norden och öka mobiliteten internationellt inom de fotografiska yrkena.

  Samarbeten och mobilitet

  Med stöd av EU-programmet Erasmus+ deltar Fotoskolan STHLM i två projekt med syfte att utveckla fotografiska utbildningar i norden och öka mobiliteten internationellt inom de fotografiska yrkena.

 • Ett stort tack till alla som under årens lopp har hjälpt Fotoskolan STHLM på olika sätt. Här har vi sammanställt länkar till våra viktigaste samarbetspartners och till andra bra webbplatser som rör fotografi och bildbehandling.

  Samarbetspartners

  Ett stort tack till alla som under årens lopp har hjälpt Fotoskolan STHLM på olika sätt. Här har vi sammanställt länkar till våra viktigaste samarbetspartners och till andra bra webbplatser som rör fotografi och bildbehandling.

Yrkeshögskoleutbildningar

Toggle module

Viktiga datum

Toggle module

Sista ansökningsdag till Yrkeshögskoleutbildningarna Visuell kommunikatör Fotograf och Bildbehandlare är den 15 april 2020.

Rundtur på Fotoskolan STHLM

Toggle module