Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

Ansökan

Välj mellan utbildningarna Konst och Design, Konstnärlig grundutbildning och Projektkonstutbildning. Utbildningarna är alla ettåriga heltidsutbildningar som berättigar till studiemedel.

 • Vad roligt att du är intresserad av heltidsutbildningen Konstnärlig grundutbildning. Ansökan öppnar den 15 januari 2018. Välkommen med din ansökan!

  Ansökan konstnärlig grundutbildning

  Vad roligt att du är intresserad av heltidsutbildningen Konstnärlig grundutbildning. Ansökan öppnar den 15 januari 2018. Välkommen med din ansökan!

 • Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Konst och Design på Konstskolan i Stockholm. Ansökan till läsåret 2018-19 startar 15 januari 2018. Välkommen med din ansökan!

  Ansökan Konst och Design

  Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Konst och Design på Konstskolan i Stockholm. Ansökan till läsåret 2018-19 startar 15 januari 2018. Välkommen med din ansökan!

 • Vad roligt att du är intresserad av heltidsutbildningen Projektkonst. Ansökan till läsåret 2018-19 startar 15 januari 2018. Välkommen med din ansökan!

  Ansökan Projektkonst

  Vad roligt att du är intresserad av heltidsutbildningen Projektkonst. Ansökan till läsåret 2018-19 startar 15 januari 2018. Välkommen med din ansökan!

Ansök till Konstskolan

Toggle module

Viktiga datum

Toggle module

4 september 2017 -  8 juni 2018.

Schemalagd studietid: Måndag-fredag.

Kunskap förändrar

Toggle module

Dennis om att hitta sitt konstnärliga uttryck

Läs även intervjun med Dennis i tidningen Södra Sidan.

Studera konst på deltid

Toggle module

Folkuniversitetet i Stockholm har även längre kurser i konst, Kvällslinjen och Stora konstkursen

Läs mer

Följ oss på Facebook

Toggle module
Facebook

Konstskolan i Stockholm