Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

Ansökan

Välj mellan utbildningarna Konst och Design, Konstnärlig grundutbildning och Projektkonstutbildning. Utbildningarna är alla ettåriga heltidsutbildningar som berättigar till studiemedel.

 • Vad roligt att du är intresserad av heltidsutbildningen Konstnärlig grundutbildning. Ansökan öppnar den 1 februari och sista ansökningsdag är 4 juni 2018. Välkommen med din ansökan!

  Ansökan konstnärlig grundutbildning

  Vad roligt att du är intresserad av heltidsutbildningen Konstnärlig grundutbildning. Ansökan öppnar den 1 februari och sista ansökningsdag är 4 juni 2018. Välkommen med din ansökan!

 • Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Konst och Design på Konstskolan i Stockholm. Ansökan öppnar den 1 februari och sista ansökningsddag är 4 juni 2018. Välkommen med din ansökan!

  Ansökan Konst och Design

  Vad roligt att du är intresserad av utbildningen Konst och Design på Konstskolan i Stockholm. Ansökan öppnar den 1 februari och sista ansökningsddag är 4 juni 2018. Välkommen med din ansökan!

 • Vad roligt att du är intresserad av heltidsutbildningen Projektkonst. Ansökan öppnar den 1 februari och sista ansökningsddag är 4 juni 2018. Välkommen med din ansökan!

  Ansökan Projektkonst

  Vad roligt att du är intresserad av heltidsutbildningen Projektkonst. Ansökan öppnar den 1 februari och sista ansökningsddag är 4 juni 2018. Välkommen med din ansökan!

Viktiga datum

Toggle module

Ansökan öppnar 1/2 och sista ansökningsdag är 4/6 2018.

Läsåret 2018/19:
Utbildningarna startar 3 september 2018 och avslutas 7 juni 2019.
Schemalagd studietid: Mån-fre.