Arkitekturskolan STHLM - inrednings- och byggnadsarkitekturutbildningen i Stockholm - Arkitekturskolan STHLM

Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Arkitekturskolan STHLM

Bygg din framtid

Arkitekturskolan STHLM ger dig en ettårig utbildning inom arkitektur, inredning, landskap, färg och form samt aktuella programvaror. En bra språngbräda för dig som vill studera på högskola.

Om du tycker att arkitektur, inredning och landskap är spännande har du hittat till rätt ställe! Hos Arkitekturskolan STHLM kan du lära dig grunderna i arkitekturens förtrollande värld. Genom inspiration och kunskap om arkitektur i alla dess former vill vi visa dig att man kan skapa en rikare, mer human, coolare, intelligentare, roligare, tryggare, snyggare och mer hållbar planet med hjälp av arkitektur.

Det är din egen skaparlust och din vilja att utvecklas som är i fokus under utbildningen. Som studerande på Arkitekturskolan STHLM får du regelbunden handledning av yrkesverksamma arkitekter och konstnärer. De har alla en mångårig erfarenhet och stor vilja att dela med sig av sina kunskaper till morgondagens arkitekter. Du får hjälp att utvecklas inom dina egna intresseområden och forma ditt eget uttryck. Ett uttryck som kanske en dag är med och förändrar vår byggda värld.

Arkitekturutbildningen förbereder dig inför studier på högskola. Utbildningen är godkänd av Myndigheten för Yrkeshögskolan, studierna är på heltid och berättigar till studiemedel från CSN.

 

 • Välkommen på vernissage på Arkitekturskolan STHLM, tisdagen den 13 december kl. 17:00-20:00. Utställningen pågår 14/12–19/12 kl. 10:00-20:00 på plan 6, Kungstensgatan 45, Stockholm.

  Vernissage Fjällstugan i Lugnet

  Välkommen på vernissage på Arkitekturskolan STHLM, tisdagen den 13 december kl. 17:00-20:00. Utställningen pågår 14/12–19/12 kl. 10:00-20:00 på plan 6, Kungstensgatan 45, Stockholm.

 • Arkitekturskolan STHLM visar Vårprojektet 2016 som en del av Vår utställning i vilken fem av Folkuiversitetets Konst-och kulturutbildningar ingår.

  Vårprojektet 2016

  Arkitekturskolan STHLM visar Vårprojektet 2016 som en del av Vår utställning i vilken fem av Folkuiversitetets Konst-och kulturutbildningar ingår.

 • ETTELVAs fadderverksamhet ger våra studenter en verklighetsförankring och kontakter. Bland annat innefattar verksamheten gemensamma projekt, handledning och bildstipendier.

  Samarbete med ETTELVA

  ETTELVAs fadderverksamhet ger våra studenter en verklighetsförankring och kontakter. Bland annat innefattar verksamheten gemensamma projekt, handledning och bildstipendier.

Viktiga datum

Toggle module

Nästa ansökningsperiod: 1/2 - 2/6 2017

Läsåret 2017/18: 4/9 2017 - 8/6 2018
Schemalagd studietid: Mån-fre

 

Vad kan du göra efter utbildningen?

Toggle module

Följ oss

Toggle module
Instagram

@arkitekturskolan

Facebook

Arkitekturskolan STHLM

Kortare kurser

Toggle module

Samarbetspartners

Toggle module

Logga Graphisoft

ArkDes

Ettelva arkitekter