Modeskolan i Stockholm - Modeskolan STHLM

Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Modeskolan STHLM

Har du modet?

Välkommen till Modeskolan STHLM - en perfekt start för dig som planerar en framtid inom mode, textil och design. På Modeskolan STHLM lär du dig hantverket och förbereder dig inför högskolestudier inom det textila området.

För att kunna nå sina mål inom en attraktiv bransch är det ovärderligt att ha en gedigen plattform att ta sats ifrån. Just den plattformen får du på vår ettåriga heltidsutbildning – Design, Konstruktion och Sömnad. Utbildningen vänder sig till dig vill lära dig hantverket från början, för att senare kunna gå vidare till högre studier inom design och mode. Från idé, plaggskiss och modeteckning, till konstruktion av mönster och sömnad av plagg. Utbildningen ger också en bra grund för en fortsatt utbildning inom skrädderi och sömnad, mönsterkonstruktör eller om du vill studera vidare till inköpare inom modebranschen.

Modeskolan STHLM förbereder dig inför studier på högskola. Utbildningen är godkänd av Myndigheten för Yrkeshögskolan, studierna är på heltid och berättigar till studiemedel från CSN.

  • Efter ett intensivt år visar nu Modeskolan STHLM upp sig på Balettakademien, Birger Jarlsgatan 70, Stockholm, onsdagen den 1 juni kl. 18:30 och 20:00.

    Modeskolan STHLM visning 2016

    Efter ett intensivt år visar nu Modeskolan STHLM upp sig på Balettakademien, Birger Jarlsgatan 70, Stockholm, onsdagen den 1 juni kl. 18:30 och 20:00.

  • Välkommen på vernissage den 19 april kl.17:30-20:00 på Galleri Dobre, Folkuniversitetet, Kungstensgatan 45, T-bana Rådmansgatan.

    Projekt ReDesign 2016

    Välkommen på vernissage den 19 april kl.17:30-20:00 på Galleri Dobre, Folkuniversitetet, Kungstensgatan 45, T-bana Rådmansgatan.

Viktiga datum och tider

Toggle module

Nästa ansökningsperiod: 1/2 - 2/6 2017

Läsåret 2017/18: 4/9 2017 - 8/6 2018
Schemalagd studietid: Måndag - fredag

Vad kan du göra efter utbildningen?

Toggle module

Följ oss

Toggle module
Instagram

@modeskolansthlm

Facebook

folkuniversitetetmodeskolan

Film

Toggle module

Vi stödjer

Toggle module

logo Ungt Mode