Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Vadstena Sång och Pianoakademi

Vadstena Sång och Pianoakademi

Välkommen till Vadstena Sång och Pianoakademi! Vi erbjuder en tvåårig studiemedelsberättigande heltidsutbildning inom sång och piano. Utbildningen vänder sig till dig som är pianist eller sångare och vill fördjupa dina kunskaper inom den västerländska konstmusiken och det kammarmusikaliska samarbetet mellan pianist och sångare.

 • På Vadstena Sång och Pianoakademins utbildning ligger fokus på romansinterpretation, att tolka musiken och att förbättra de tekniska färdigheterna på ditt instrument. Detta gör den helt unik i Sverige. Du väljer en av inriktningarna, sång eller piano.

  Utbildningen

  På Vadstena Sång och Pianoakademins utbildning ligger fokus på romansinterpretation, att tolka musiken och att förbättra de tekniska färdigheterna på ditt instrument. Detta gör den helt unik i Sverige. Du väljer en av inriktningarna, sång eller piano.

 • Vad roligt att du är intresserad av utbildningen på Vadstena Sång och Pianoakademi. Sista ansökningsdag är den 15 april 2019. Välkommen med din ansökan!

  Ansökan

  Vad roligt att du är intresserad av utbildningen på Vadstena Sång och Pianoakademi. Sista ansökningsdag är den 15 april 2019. Välkommen med din ansökan!

 • Otto Lindblad-sällskapet har instiftat ett nytt svenskt musikpris, Otto Lindbladstipendiet, vilket glädjande nog kommer att gå till en sångstuderande på Vastena Sång och Pianoakademi. I mars 2019 offentliggörs pristagarens namn vid en konsert och prisutdelning.

  Otto Lindblad-stipendium till studerande på Vadstena Sång och Pianoakademi

  Otto Lindblad-sällskapet har instiftat ett nytt svenskt musikpris, Otto Lindbladstipendiet, vilket glädjande nog kommer att gå till en sångstuderande på Vastena Sång och Pianoakademi. I mars 2019 offentliggörs pristagarens namn vid en konsert och prisutdelning.

 • Om du är nyfiken på vår utbildning så är du välkommen att komma och besöka oss och se hur vi har det.

  Kom och besök oss!

  Om du är nyfiken på vår utbildning så är du välkommen att komma och besöka oss och se hur vi har det.

Viktiga datum och tider

Toggle module

Utbildningen pågår: HT19-VT21
Sista ansökningsdag: 15/4 2019
Startdatum: 27/8 2019
Schemalagd studietid: mån-fre

Aktuellt

Toggle module

Musikalisk salong
onsdag den 23 januari kl. 19 i Vätternkyrkan

Följ oss!

Toggle module

 Vadstena Sång- och Pianoakademi

Samarbetspartners

Toggle module

Övriga kurser

Toggle module