Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Vadstena Sång- och Pianoakademi

Vadstena Sång- och Pianoakademi

Välkommen till Vadstena Sång- och Pianoakademi! I augusti 2017 startar vi två nya ettåriga studiemedelsberättigande heltidsutbildningar, Vadstena Sång- och Pianoakademi – grundår och Vadstena Sång- och Pianoakademi – fördjupningsår.

Utbildningarna vänder sig till dig som är pianist eller sångare och vill fördjupa dina kunskaper inom den västerländska konstmusiken och det kammarmusikaliska samarbetet mellan pianist och sångare. Vårt mål är att du ska hitta din drivkraft och arbetsdisciplin i en miljö där nyfikenhet och upptäckarglädje står i centrum. När du lämnar utbildningen gör du det som en självständig och kompetent musiker redo för fortsatta högskolestudier i ämnet.

Bakom Vadstena Sång- och Pianoakademi står Folkuniversitetet och Vadstena-Akademien. Utbildningarna har delvis sin grund i Musiklinjen på Vadstena Folkhögskola, en utbildning som läggs ned till sommaren 2017. Om du är nyfiken på vilka pedagoger som jobbar på den nuvarande musiklinjen så klicka här.

Viktiga datum och tider

Toggle module

Ansökan öppnar: 1 februari 2017
Sista ansökningsdag: 15 april 2017

Pressmeddelande 170119

Toggle module

Två nya konstmusikutbildningar till Vadstena
Myndigheten för yrkeshögskolan har den 19 januari beviljat Folkuniversitetets ansökan att få bedriva Vadstena Sång- och Pianoakademi. 

Läs hela pressmeddelandet

Följ oss!

Toggle module

 Vadstena Sång- och Pianoakademi

Övriga kurser

Toggle module