Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Vadstena Sång och Pianoakademi

Vadstena Sång och Pianoakademi

Välkommen till Vadstena Sång och Pianoakademi! Vi erbjuder en tvåårig studiemedelsberättigande heltidsutbildning inom sång och piano. Utbildningen vänder sig till dig som är pianist eller sångare och vill fördjupa dina kunskaper inom den västerländska konstmusiken och det kammarmusikaliska samarbetet mellan pianist och sångare.

  • På Vadstena Sång och Pianoakademins utbildning ligger fokus på romansinterpretation, att tolka musiken och att förbättra de tekniska färdigheterna på ditt instrument. Detta gör den helt unik i Sverige. Du väljer en av inriktningarna, sång eller piano. 

    Utbildningen

    På Vadstena Sång och Pianoakademins utbildning ligger fokus på romansinterpretation, att tolka musiken och att förbättra de tekniska färdigheterna på ditt instrument. Detta gör den helt unik i Sverige. Du väljer en av inriktningarna, sång eller piano. 

  • Vad roligt att du är intresserad av utbildningen på Vadstena Sång och Pianoakademi. Sista ansökningsdag är den 15 april 2018. Välkommen med din ansökan! 

    Ansökan

    Vad roligt att du är intresserad av utbildningen på Vadstena Sång och Pianoakademi. Sista ansökningsdag är den 15 april 2018. Välkommen med din ansökan! 

Viktiga datum och tider

Toggle module

Sista ansökningsdag: 15 april 2018
Inträdesprov: 30 april-4 maj

Konserter:
Lunchmusik 6 februari i Vadstena klosterkyrka
Musikalisk salong 12 februari i Vätternkyrkan

Följ oss!

Toggle module

 Vadstena Sång- och Pianoakademi

Samarbetspartners

Toggle module

Övriga kurser

Toggle module