Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Vadstena Sång och Pianoakademi

Vadstena Sång och Pianoakademi

Välkommen till Vadstena Sång och Pianoakademi! Vi erbjuder en tvåårig studiemedelsberättigande heltidsutbildning inom sång och piano. Utbildningen vänder sig till dig som är pianist eller sångare och vill fördjupa dina kunskaper inom den västerländska konstmusiken och det kammarmusikaliska samarbetet mellan pianist och sångare.

 • På Vadstena Sång och Pianoakademins utbildning ligger fokus på romansinterpretation, att tolka musiken och att förbättra de tekniska färdigheterna på ditt instrument. Detta gör den helt unik i Sverige. Du väljer en av inriktningarna, sång eller piano.

  Utbildningen

  På Vadstena Sång och Pianoakademins utbildning ligger fokus på romansinterpretation, att tolka musiken och att förbättra de tekniska färdigheterna på ditt instrument. Detta gör den helt unik i Sverige. Du väljer en av inriktningarna, sång eller piano.

 • Vad roligt att du är intresserad av utbildningen på Vadstena Sång och Pianoakademi. Ansökan till hösten 2018 är stängd. Nästa utbildningsomgång startar under hösten 2019.

  Ansökan

  Vad roligt att du är intresserad av utbildningen på Vadstena Sång och Pianoakademi. Ansökan till hösten 2018 är stängd. Nästa utbildningsomgång startar under hösten 2019.

 • Otto Lindblad-sällskapet har instiftat ett nytt svenskt musikpris, Otto Lindbladstipendiet, vilket glädjande nog kommer att gå till en sångstuderande på Vastena Sång och Pianoakademi. I mars 2019 offentliggörs pristagarens namn vid en konsert och prisutdelning.

  Otto Lindblad-stipendium till studerande på Vadstena Sång och Pianoakademi

  Otto Lindblad-sällskapet har instiftat ett nytt svenskt musikpris, Otto Lindbladstipendiet, vilket glädjande nog kommer att gå till en sångstuderande på Vastena Sång och Pianoakademi. I mars 2019 offentliggörs pristagarens namn vid en konsert och prisutdelning.

 • Folkuniversitetets kreativa utbildningar är med på årets Saco-mässa i Stockholm den 28-30 november. Välkommen till monter C08:31!

  Träffa Folkuniversitetets utbildningar

  Folkuniversitetets kreativa utbildningar är med på årets Saco-mässa i Stockholm den 28-30 november. Välkommen till monter C08:31!

 • Om du är nyfiken på vår utbildning så är du välkommen att komma och besöka oss och se hur vi har det.

  Kom och besök oss!

  Om du är nyfiken på vår utbildning så är du välkommen att komma och besöka oss och se hur vi har det.

Aktuellt

Toggle module

13 november kl. 11.30
Lunchmusik i Vadstena klosterkyrka
Fri entré!

29 november kl.19.00
Musikalisk salong i Vätternkyrkan, Vadstena

Biljetter säljs vid entrén, 30 minuter innan konserten.

Sista ansökningsdag: Ansökan till nästa utbildningsstart öppnar i början av 2019. 

Följ oss!

Toggle module

 Vadstena Sång- och Pianoakademi

Samarbetspartners

Toggle module

Övriga kurser

Toggle module