Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Aulikki Ravelin

Aulikki Ravelin

Titel: Lärare i förgyllning
Telefon: 0504-125 50
E-post: tibroforgyllning@folkuniversitetet.se

Aulikki Ravelin är utbildad förgyllare och har gått Konsthantverkslinjen med keramik som inriktning på Hellidens folkhögskola. Innan dess jobbade hon med administration i databranschen.

Vid sidan av lärartjänsten driver Aulikki eget företag där hon skapar konsthantverk. Hon arbetar framför allt med skulptur i olika material, till exempel rakubränd keramik som hon gärna lägger bladmetall på. Aulikki har erfarenhet av att driva butik och bygga utställningar då hon i flera år medverkat i en konsthantverksgrupp som bland annat ställt ut i Smögen och på Liseberg.

Aulikki brinner för att lära ut förgyllning. Genom att kombinera gamla tekniker med moderna material för hon hantverket vidare. Från sina erfarenheter av administrativt arbete och eget företagande har hon också goda kunskaper om att strukturera, ordna och planera sin egen verksamhet, vilket hon förmedlar till de studerande.

”Det unika med Tibro Hantverksakademi är att vi har flera hantverksutbildningar under samma tak och att utbildningarna främst bedrivs praktiskt i verkstan där eleverna har mycket lärartid. Skolan erbjuder en mycket kreativ miljö där inga idéer är för tokiga för att prövas!” – Aulikki Ravelin

Kontaktinformation:

Telefon: 0504-125 50Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Toggle module
Facebook Folkuniversitetets Hantverkscentrum
Toggle module
Instagram Hantverkscentrum i Tibro
Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Inloggning till Schoolsoft för dig som studerar på Tibro Hantverksakademi.