Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Christina Lundin

Christina Lundin

Titel: Administratör
Telefon: 0504-78 75 06
E-post: christina.lundin@folkuniversitetet.se

Innan Christina började arbeta på Hantverkscentrum i Tibro, har hon arbetat som administratör på två gymnasieskolor, en vuxenutbildning samt haft andra administrativa uppdrag. Hon har bred erfarenhet i att hantera stort som smått i den dagliga verksamheten, allt från fakturor till mötet med de studerande och att vara dem och personalen behjälplig med allt administrativt som rör utbildningarna och skolan.

Christina uppskattar att arbeta med människorna, även om det för hennes del mestadels handlar om det administrativa, så handlar det om de studerande i första hand och man möter dem dagligen och löser diverse problem som dyker upp. Tack vare hennes stora erfarenhet inom yrket är hon strukturerad och effektiv när det gäller ordning och reda.

”Det unika med att arbeta på Hantverkscentrum i Tibro är miljön. Det är en otroligt kreativ miljö och det händer nya saker hela tiden. Det är spännande att se kreativiteten hos de studerande och vilka olika projekt de tar sig an. Skolan är med på mycket utställningar och försöker hitta nya sätt att visa de traditionella hantverken på, och det gör att vi ständigt utvecklas som verksamhet.” - Christina Lundin

Kontaktinformation:

Telefon: 0504-78 75 06Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Toggle module
Facebook Folkuniversitetets Hantverkscentrum
Toggle module
Instagram Hantverkscentrum i Tibro
Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Inloggning till Schoolsoft för dig som studerar på Tibro Hantverksakademi.