Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Hanne Gustafsson

Hanne Gustafsson

Titel: Utbildningsledare för Projektkoordinator
Telefon: 0504-125 50
E-post: hanne.gustafsson@folkuniversitetet.se

Hanne har arbetat som lärare inom marknadsföring på Högskolan i Skövde i över sex år. Hon har varit projektledare för ett större EU-projekt, arbetat som VD och projektledare på olika reklambyråer i över tio år, hon varit med i olika mentorprogram samt suttit med i olika styrelser och ledningsgrupper. I fyra år var Hanne ordförande för Marknadsföreningen i Skaraborg och under den perioden blev föreningen utnämnd till Årets Marknadsförening i Sverige.
Vid sidan av sin nuvarande tjänst som utbildningsledare, äger och driver Hanne en klädbutik i Lidköping.

Hanne brinner för marknadsföring och att bygga varumärken. Hon tycker att det är mycket givande att arbeta med de studerande. De står i början av sin karriär och att få vara en del av deras utveckling inför framtiden finner hon väldigt berikande.
Hanne har motivationen att vara med att bygga de studerandes självkänsla och självförtroende samt att få dem att vara stolta över vad de åstadkommer med sina studier och i framtida arbeten.
Med sin stora erfarenhet inom projektledande anser Hanne att det är viktigt att använda verkliga exempel under hennes föreläsningar och vikten av diskussioner mellan de studerande för att belysa olika uppfattningar samt att ta del av varandras erfarenheter. Hon vill att teori och praktik ska gå hand i hand och ge de studerande verktyg som de kan använda sig av i framtiden.

"Hållbarhet, återbruk och cirkulär ekonomi blir mer och mer viktigt för företag idag och Hantverkscentrum i Tibro bygger mycket på dessa värden i sina utbildningar. Hantverkscentrum är en skola där kreativiteten är en viktig faktor och det gör skolan till en spännande arbetsplats för både studerande och lärare! Skolan har många passionerade, engagerade och kunniga lärare, och det är en skola som arbetar i första hand med näringslivet, vilket ger de studerande möjlighet att bygga ett stort nätverk inom olika områden."
- Hanne Gustafsson
Web: www.hanneg.se
Facebook: Hanne G
Instagram: hanne_pa_g

Kontaktinformation:

Telefon: 0504-125 50Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Toggle module
Facebook Folkuniversitetets Hantverkscentrum
Toggle module
Instagram Hantverkscentrum i Tibro
Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Inloggning till Schoolsoft för dig som studerar på Tibro Hantverksakademi.