Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Maria Lackner

Maria Lackner

Titel: Lärare i tapetsering
Telefon: 0504-125 50
E-post: tibromobeltapetsering@folkuniversitetet.se

Maria Lackner driver sedan 2012 Persbo Tapetseri, ett företag inom möbeltapetsering. Hon har tidigare arbetat som möbeltapetserare på bland annat OFFECCT och Tre Sekel. Hon har också en bakgrund som officer inom försvarsmakten, vilket gett henne stor erfarenhet av pedagogik och problemlösning.

Maria brinner för att arbeta med händerna och att skapa, men också för att lösa problem med hjälp av grundteknikerna inom tapetsering kombinerat med erfarenhet, och att applicera detta på olika sorters möbler med fina resultat.

Hon drivs av att se de studerande växa under sin utbildning, från att vara nybörjare till att arbeta självständigt med att skapa nya möbler. Maria ser individen och anpassar utbildningen efter den enskildes förmåga. Hon är bra på att förklara hur hantverket ska utföras, vilket kan vara svårt då det ofta handlar om känsla.

”Tibro Hantverksakademi är unikt av flera anledningar. Dels finns en otrolig kompetens inom flera olika hantverk, dels har vi en lång tradition av hantverksutbildning och en nära koppling till Tibros möbelproducenter, både historiskt och i nutid. Och de studerande är helt underbara! Den bredd och blandning av individer som går på skolan gör varje dag som lärare otroligt givande. Jag utvecklas ständigt som hantverkare och mina studerande är en viktig anledning till det!” – Maria Lackner

Web: www.persbotapetseri.se 
Facebook: Persbo Tapetseri 
Instagram: @persbotapetseri

Kontaktinformation:

Telefon: 0504-125 50Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Toggle module
Facebook Folkuniversitetets Hantverkscentrum
Toggle module
Instagram Hantverkscentrum i Tibro
Toggle module

Schoolsoft

Toggle module

Inloggning till Schoolsoft för dig som studerar på Tibro Hantverksakademi.