Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

Språkkurser utomlands

Internationella Skolorna erbjuder en mängd olika språkresor för dig som vill utveckla dina kunskaper i ett främmande språk. Kanske drömmer du om att lära dig ett helt nytt språk? Eller vill du finslipa dina språkkunskaper så du kan ta dig fram obehindrat? Oavsett om du är nybörjare eller har befintliga kunskaper i ett språk hittar du din språkkurs hos oss.

 • Allmänna språkkurser är den vanligaste kursformen, och omfattar undervisning utomlands i internationella grupper för vuxna utan specialinriktning.

  Allmänna språkkurser

  Allmänna språkkurser är den vanligaste kursformen, och omfattar undervisning utomlands i internationella grupper för vuxna utan specialinriktning.

 • För dig som använder språket professionellt. Du får träna på fraser och facktermer så att du kan uppträda professionellt i affärssammanhang. Här hittar du även specialinriktade kurser för olika yrkeskategorier, till exempel fortbildning för lärare. Dessa kurser passar dig som vill läsa yrkesinriktade språkkurser utomlands.

  Affärs- och yrkesinriktade kurser

  För dig som använder språket professionellt. Du får träna på fraser och facktermer så att du kan uppträda professionellt i affärssammanhang. Här hittar du även specialinriktade kurser för olika yrkeskategorier, till exempel fortbildning för lärare. Dessa kurser passar dig som vill läsa yrkesinriktade språkkurser utomlands.

 • Den här kursformen vänder sig till dig som vill kombinera en allmän språkkurs med en aktivitet, till exempel att lära mer om landets kultur, laga mat, prova vin, segla, dansa, måla eller spela golf.

  Språk & aktivitet

  Den här kursformen vänder sig till dig som vill kombinera en allmän språkkurs med en aktivitet, till exempel att lära mer om landets kultur, laga mat, prova vin, segla, dansa, måla eller spela golf.

 • 50+ kurser kallar vi våra språkkurser som vänder sig till dig som fyllt 50 år. Om du är 50 eller 75 år spelar ingen roll - att vi tycker om resor, upplevelser, lärande och sociala aktiviteter har vi gemensamt.

  50+ kurser

  50+ kurser kallar vi våra språkkurser som vänder sig till dig som fyllt 50 år. Om du är 50 eller 75 år spelar ingen roll - att vi tycker om resor, upplevelser, lärande och sociala aktiviteter har vi gemensamt.

 • Språkkunskaper, upplevelser och vänner för livet! Under sommaren erbjuder vi ett noggrant urval av spännande språkkurser utomlands för ungdomar i åldrarna 12-19 år.

  Ungdomskurser

  Språkkunskaper, upplevelser och vänner för livet! Under sommaren erbjuder vi ett noggrant urval av spännande språkkurser utomlands för ungdomar i åldrarna 12-19 år.

 • Dessa språkkurser riktar sig till dig som är lärare i engelska, franska, tyska eller spanska. Att gå en fortbildningskurs i moderna språk utomlands är ett utmärkt sätt att uppdatera både språkkunskaper och undervisningsteknik!

  Fortbildning utomlands för lärare

  Dessa språkkurser riktar sig till dig som är lärare i engelska, franska, tyska eller spanska. Att gå en fortbildningskurs i moderna språk utomlands är ett utmärkt sätt att uppdatera både språkkunskaper och undervisningsteknik!

Språkkurser

Toggle module

Hitta din kursnivå

Toggle module

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se