Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
språkkurs engelska Glasgow

Språkkurser i Glasgow

Glasgow är en livlig och dynamisk stad som har utvecklats enormt under senare år, från att ha varit en sliten industristad till att idag vara en metropol för design, konst och musik. Stadens byggnader har genomgått en rejäl ansiktslyftning och återfått sina ursprungliga färger, efter att under industriepoken ha varit täckta av ett svart lager med sot.

Relaterad information

Dagens Glasgow, som till stor del är byggd under 1800-talet, präglas av viktoriansk arkitektur och brukar beskrivas som Storbritanniens främsta viktorianska stad. Glasgow är kanske mest känd för sin Art Nouveau, sin ”Glasgow stil” som skapades av Glasgow-arkitekten och designern Charles Rennie Mackintosh.

Kulturutbudet är stort. Här hittar du mer än 30 konstgallerier och museer och ett gediget program inom skapande konst och festivaler. Varje år arrangerar Glasgow International Jazz Festival och Celtic Connections – världens största festival inom keltisk musik och kultur.

I Glasgow hittar du även bra matställen med både lokala specialiteter och internationellt kök. Restauranger, pubar och caféer finns det gott om. Passa på att besöka Ashton Lane i West End, som är Glasgows mest levande och trendiga bargata. För den shoppingintresserade finns en mängd småbutiker, marknader och stora gallerior.

Våra kurser i Glasgow (2)

 • Allmän engelska i Glasgow

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 5400kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  Allmän engelska i Glasgow

  Anmäl dig härKursbeskrivningKurs i allmän engelska för dig som vill förbättra din kommunikationsförmåga överlag. Kursen består av 22,5 lektionstimmar per ve

 • Allmän engelska + affärsengelska i Glasgow

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 5900kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  Allmän engelska + affärsengelska i Glasgow

  Anmäl dig härKursbeskrivningKursen kombinerar studier i allmän engelska på förmiddagen i kursen ‘General English', 15 lektioner per vecka, med lektioner i a

Språkkurser

Toggle module

Glasgow School of English

Toggle module

180 Hope Street, Glasgow

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se