Salisbury - Engelska - Språkkurser - Internationella Skolorna

Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
språkkurs engelska Salisbury

Språkkurser i Salisbury

Femton mil sydväst om London ligger den charmiga småstaden Salisbury med en välbevarad medeltida stadskärna. Staden har ca 40.000 invånare och här finns historiska byggnader, vackra trädgårdar och pubar, den äldsta från 1300-talet, med typisk brittisk karaktär. Staden är som hämtad ur en engelsk TV-deckare!

Relaterad information

Den vackra medeltida sandstenskatedralen kan skryta med Englands högsta spira (123 m). Katedralen är omgiven av murar på tre sidor och floden Avon på den fjärde som bildar ’The Cathedral Close’.

Andra intressanta platser är Salisbury & South Wiltshire Museum, som rekommenderas före ett besök på den mytiska förhistoriska stensättningen Stonehenge, och det vackra Mompesson House. Stadens omgivningar har mycket att erbjuda både naturälskaren och den historiskt intresserade, förutom Stonehenge är New Forest och Bath med de berömda romerska baden väl värda ett besök. Den sportintresserade lockas kanske av två 18-håls golfbanor, tennis, squash eller ridning. Det finns även teatrar och nattklubbar.

Våra kurser i Salisbury (0)

Tyvärr finns det inga kurser just nu. Kontakta oss om du vill göra en intresseanmälan.

Språkkurser

Toggle module

Kaplan International English, Salisbury

Toggle module

36 Fowlers Road, Salisbury

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se