Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
språkkurs Sydney Australien

Språkkurser i Sydney

Varför inte läsa engelska i Australien? Sydney är huvudstad i New South Wales på Australiens sydöstra kust och har 4,6 miljoner invånare. Det är Australiens mest kända stad med en mångkulturell befolkning och kosmopolitisk livsstil.

Relaterad information

Staden grundades 1788 som en brittisk straffkoloni, men människor har bott i området i ca 30 000 år. Nu är staden Australiens centrum för handel, finans och utbildning, och har flera universitet och yrkeshögskolor.

Här finns också ett dynamiskt kulturellt centrum, med många internationellt kända museum och konstgallerier. Operahuset är förstås berömt och landmärken som Harbour Bridge och Sydney Harbour, likaså finns ett stort utbud av shopping och nöjesliv.

Över 100 vita stränder omger Sydney, bland annat de mest berömda Bondi och Manly beaches. Här kan man ägna sig åt vattensporter som surfing, windsurfing och segling för att bara nämna några. Bergskedjan Blue Mountains ligger bara 2 timmar från Sydney och är en perfekt utflykt om man vill utforska ett större naturområde.

Gå en språkkurs i Sydney och upptäck denna spännande stad inifrån!

Våra kurser i Sydney (1)

 • UFO English i Sydney

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 7800kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  UFO English i Sydney

  Anmäl dig härKursbeskrivningLektion 1 och 2 läser du Use of English, allmän engelska, där du tränar språkets alla färdigheter, d v s läsa, skriva, tala, lys

Språkkurser

Toggle module

Langports English Language College, Sydney

Toggle module

53 Murray Street, Pyrmont, Sydney

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se