Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Beijing

Språkkurser i Beijing

Huvudstaden Beijing som har ca 15 miljoner invånare, är med sin långa historia en fascinerande stad med massor av sevärdheter och historiska monument.

Relaterad information

I hjärtat av Beijing ligger Den Förbjudna staden, ett av världens mest storslagna kejserlig palats med, som det sägs, hela 9999 rum att besöka fördelade på 800 byggnader. Palatset är ett enda stort museum på ett område av 720 000 km² som omgivs av en hög mur med en port i varje väderstreck. Palatsets port kallas Den himmelska fridens port och framför den breder Den himmelska fridens torg ut sig.

Det finns många ”måsten” i Beijing, ett av dem är Himmelens tempel som byggdes år 1420 under Ming-dynastin och är fyra gånger så stort som Den förbjudna staden. Ett annat är Yihetuan, Sommarpalatset, en 800 år gammal park med den berömda Kunming-sjön och kejsarinnan Cixis privata opera.

7 mil utanför Beijing i Badaling, kan man promenera på en del av den Kinesiska muren, detta fantastiska monument som sträcker sig över 6400 km och vars allra första delar byggdes under Zhou-dynastin 1040 – 256 f. Kr. I Beijing finns naturligtvis också museer, olika marknader samt den centrala shoppinggatan WangFuJing med gallerior och restauranger.

Våra kurser i Beijing (1)

 • Kinesiska i Beijing eller Shanghai

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 8100kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  Kinesiska i Beijing eller Shanghai

  Anmäl dig härKursbeskrivningDu tränar på att lära dig ord och uttryck som du kan använda i det dagliga livet. Vokabulär, grammatik, konversationsövningar, l

Språkkurser

Toggle module

Mandarin House, Beijing

Toggle module

Tower 16, China Central Place, 89 Jianguo Road, Beijing

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se