Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
språkkurs ryska Ryssland ryskakurs

Språkkurser i S:t Petersburg

Läs ryska i S:t Petersburg. Staden grundades av tsar Peter den Store år 1703 på den plats där den svenska 1600-talsstaden Nyen en gång låg. Det är dock inte efter honom som staden är uppkallad, utan efter aposteln Petrus. Med sin strategiska plats vid Östersjön har staden alltid varit Rysslands fönster mot väst och anlades också efter västerländsk modell av italienska arkitekter.

Relaterad information

Idag har S:t Petersburg ca 4,7 miljoner invånare och är känd för sin vackra arkitektur och alla sina konstskatter. Den gamla stadsdelen står på Unesco:s världsarvslista och besökaren möts här av de underbara pastellfärgade 1700-talsbyggnaderna. De gamla broarna över floden Neva är ett mycket vackert inslag i stadsbilden.

Här finns ca 150 museer, varav Eremitaget är ett av de mest berömda med sin samling av äldre konst och franska impressionistmålningar. Ryska museet visar målningar från slutet av 1800-talet och sin enastående ikonsamling. Förutom den rika kulturskatten är St Petersburg också en modern storstad med ett rikt nöjesliv.

Våra kurser i S:t Petersburg (1)

 • Ryska i S:t Petersburg

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 9900kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  Ryska i S:t Petersburg

  Anmäl dig härKursbeskrivningKurserna i allmän ryska hålls i små grupper och omfattar alla delar av det ryska språket; tal, skrift, hör- och läsförståelse, g

Språkkurser

Toggle module

Extra-Class Language Center, S:t Petersburg

Toggle module

Zagorodny Prospect 17, S:t Petersburg

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se