Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
spanska i Ecuador

Språkkurser i Cuenca, Ecuador

Den exotiska Stillahavskusten, Andernas majestätiska högländer, den hemlighetsfulla Amazonasdjungeln och de förtrollande Galápagosöarna bildar tillsammans ett land – Ecuador. Fyra geografiskt olika regioner, var och en med sin kultur, sitt folk, sitt klimat, sin skönhet och charm, bildar detta land.

Relaterad information

Tvärs igenom Ecuador går ekvatorn, därav namnet. Ett fridfullt land, fullt av överraskningar, befolkat av vänliga människor! Invånarna i Ecuador kallar Cuenca, eller Santa Ana de los Cuatro Ríos de Cuenca som är dess fullständiga namn, för sin vackraste stad. Det är landets tredje största stad och huvudstad i provinsen Azuay. Den grundades 1557 och har idag omkring ca 300 000 invånare. Cuenca ligger i Ecuadors södra högland, omkring 2800 meter över havet omgivet av Anderna, en knapp timmes flygresa söder om huvudstaden Quito. 

Besökare möter verkligen en underbar plats, full av elegans och kolonial charm. Cuencas kullerstensgator, stilfulla järnsmidesbalkonger, blommande torg, gårdar och religiösa konstskatter påminner om den långa föreningen med Spanien. Den gamla delen av Cuenca står idag på UNESCO:s världsarvslista. Klimatet är milt och beskrivs som ”vårlikt” året om. Dagarna är relativt varma och nätterna svalare.

Cuenca utgör även en bra start för dem som vill se mer av Ecuador. Landet har ett stort nätverk av busslinjer som kan ta dig till fantastiska berg, vackra stränder och exotiska djungler.

Våra kurser i Cuenca (2)

 • Allmän intensiv spanska i Ecuador

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 4900kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  Allmän intensiv spanska i Ecuador

  Anmäl dig härKursbeskrivningKurs i allmän spanska med tonvikt på lustfyllt lärande utan att grammatiken kommer i skymundan. Man använder bl.a. rollspel och

 • Spanska intensiv plus i Ecuador

  Datum: Löpande kursstart

  Dag & Tid:

  Pris: 5900kr

  Mer info

  Tid:

  Lärare:

  Antal veckor: 2

  Platser kvar:

  Spanska intensiv plus i Ecuador

  Anmäl dig härKursbeskrivningIndividuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din spanska. Kursen

Språkkurser

Toggle module

Estudio Sampere, Cuenca

Toggle module

Hermano Miguel, 3-43 y Calle Larga, Cuenca

Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se