Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
språkkurser och språkresor utomlands

Om Internationella Skolorna

Språkkurser och språkresor världen över - Internationella Skolorna har kurser för alla!

En språkresa är mycket mer än bara språk. Genom att läsa språket i landet där det talas lär du dig snabbare. Ju mer du förstår av både språk och kultur desto rikare och mer givande blir dina upplevelser och dina utländska kontakter. 

Internationella Skolorna har egna skolor utomlands och är agent för noggrant utvalda språkinstitut över hela världen. Vi erbjuder kurser i 10 språk på ca 50 kursorter för privatpersoner, företag, ungdomar och för dig som är 50+. Kontinuerligt utökar vi vårt utbud med nya, spännande språkkurser och kursorter.

I Barcelona och Düsseldorf har vi egna skolor. Här talar den administrativa personalen svenska, men alla lärare har spanska respektive tyska som modersmål. All undervisning sker på målspråket, från allra första början.

På Internationella Skolorna Barcelona kan du välja mellan flera kurser i spanska. Dessutom erbjuder vi workshops i foto, akvarellmålning, skrivande samt spanska + yoga. Staden och kulturen är alltid en viktig del av undervisningen. På Internationella Skolorna Düsseldorf kan du läsa tyska med olika inriktningar. Kursen 'Tyska för nybörjare' ger dig grunderna i språket under 11 sommarveckor. För detaljerad information, klicka på länkarna i rutan till höger.

Vi månar om att alla våra kunder ska få en personlig service och hjälper gärna till att välja en språkutbildning eller språkkurs som passar just dig och dina behov.

Internationella Skolorna är en stiftelse som är knuten till Folkuniversitetet. Folkuniversitetet är bildat av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå. Internationella Skolorna har arrangerat språkkurser utomlands sedan 1946 och är medlem av ASR, Auktoriserade Språkutbildares Riksorganisation.

Nyhetsbrev

Toggle module
Toggle module
Facebook

Följ oss på Facebook

Internationella Skolorna

Kungstensgatan 45
102 39 Stockholm
08-789 42 10
info@is.se