Sök Meny

Komvuxutbildningar i Gävle

På uppdrag av Gävle kommuns Vuxenutbildning bedriver vi flera utbildningar för dig som bor i Gävleborg.

Relaterad information

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra utbildningsprogram!

Ljudteknikutbildning

På uppdrag av Gävle kommuns Vuxenutbildning bedriver vi en utbildning i Ljudteknik. I kursen, som är på gymnasienivå, varvas teoretiska studier med mer praktiskt lärande i vår kreativa studiomiljö Studio Monoton.

CAD-kurser

Under vårterminen 2014 kommer vi att utbilda i CAD i samarbete med vuxenutbildningen i Gävle kommun.

IT-smart grund

En anpassad utbildning för dig som är intresserad av data/IT och som gärna vill få en grund för fortsatta studier inom GIS, design, teknik och/eller programmering. Utbildningen bedrivs på uppdrag av Gävle kommuns vuxenutbildning.

GIS - Geografiska Informationssystem

Det här är en utbildning för dig som är intresserad av kartor och hur man kan hantera och exponera geografisk information med hjälp av datorer, smarta telefoner och surfplattor. Kursen bedrivs på uppdrag av Gävle kommuns vuxenutbildning.

Layout, bildbehandling och film

Är du intresserad av att förmedla budskap och information med hjälp av modern teknik? Hos oss får du lära dig att skapa professionella layouter för broschyrer, affischer eller snygga visitkort. Du vill kanske skapa en tidning eller någon annan trycksak? Eller så vill du lära dig att skapa och redigera film och animationer för olika användningsområden?  

Webb GIS

Det här är en utbildning för dig som är intresserad av att hantera och exponera geografisk information med hjälp av dator, smarta telefoner och surfplattor. Kursen bedrivs på uppdrag av Gävle kommuns vuxenutbildning.

IT-innovatör

Det här är en utbildning för dig som vill lära dig att skapa professionella layouter, grafiska profiler, och original för trycksaker inför olika innovativa projekt. 

Webbutveckling

En grundläggande utbildning för dig som vill arbeta med hemsidor och anpassad webbutveckling. Utbildningen bedrivs på uppdrag av Gävle kommun, Vuxenutbildningen.

Marknadsföring via internet

En grundläggande utbildning för dig som är intresserad av internetbaserad marknadsföring. Utbildningen stärker dina möjligheter till arbete då fler och fler företag använder sig av internetmarknadsföring. För många företagare är marknadsföring via internet idag den viktigaste marknadsföringsåtgärden. Utbildningen bedrivs på uppdrag av Gävle kommun, Vuxenutbildningen.

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Folkuniversitetets vuxengymnasium på distans

- använder samma kursplaner som komvux

- har motsvarande betygsrätt som komvux för juridisk person (företag)

- har rektor och behöriga lärare 

- ger ett 90-tal utbildningar, alla på distans

- låter dig studera oavsett var du bor

- låter dig studera när du vill

Till Vuxengymnasiet på distans