Du är här:
komvux polstjärnegatan

• 2016-07-05

Schema

Aktuellt schema för dina lektioner hittar du här

• 2016-11-18

Ansökningsperioder

• 2016-10-27

Viktig information om kursstarter

På din kallelse som du får via post från Arbetsmarknad och vuxenutbildning eller via e-post från Folkuniversitetet, ser du vilken dag och vilken tid du har ditt första lektionstillfälle. Kom ihåg att det krävs studieaktivitet från första kursveckan för att du ska behålla din kursplats. Meddela skolan så snart som möjligt om du har för avsikt att inte påbörja din kurs.

• 2014-07-02

Inställda kursstarter flex/distans

Inställda kursstarter för flex- och distankurser! Flex och distanskurserna med start 21 april och 29 maj är inställda. Nästa kursstart för flex- och distansstudier är 7 augusti med förändrade ansökningsdatum.  Du som däremot redan går en flex- eller distanskurs kan fortsätta dina studier under våren. Kontakta studie- och yrkesvägledare på skolan för planering av dina studier. Ansökningsperiod för flex- distanskurser med kursstart 7 augusti  är 8 mars -2 maj.

• 2016-07-01

Intygsbeställning

Beställning av studieintyg

Olskroksgatan

Olskroksgatan 32, 416 66 Göteborg, Sverige

Polstjärnegatan

Polstjärnegatan 4D, 417 56 Göteborg

Grupp, flex eller distans?