Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Senioruniversitetet Göteborg

Senioruniversitetet i Göteborg

Senioruniversitetet i Göteborg (GSU) startades 1984 och har till syfte att förmedla kunskap och ge stimulerande samvaro seniorer emellan. Verksamheten bedrivs i samarbete med Folkuniversitetet /Kursverksamheten vid Göteborgs universitet.

Vi erbjuder våra medlemmar studiecirklar i olika ämnen och svårighetsgrad, föredrag, studiebesök, föreläsningsserier samt en- och flerdagarsresor. Senioruniversitetets cirklar och övriga aktiviteter presenteras i Kursprogrammet. Detta program utkommer en gång på hösten och en gång på våren. Där finner du all information om GSU:s olika verksamheter. För deltagande i våra aktiviteter måste medlemsavgiften vara betald.

Medlemskap - stadgeändring

På de två senaste föreningsmötena (varav ett årsmöte) beslutades att lägsta älder för inträde i GSU är ändrad till 55 år. Detta innebär att alla som uppbär pension och som fyllt 55 år är välkomna att bli medlemmar. Har du frågor om medlemskap kan du kontakta GSU:s expedition på telefon 031-10 09 55, måndag-onsdag mellan kl 09.30 och 12.30. Fr.o.m. 1 januari 2016 är medlemsavgiften 250 kronor per år. 

Är du redan medlem i GSU men vill avbryta ditt medlemskap ber vi dig meddela oss detta per post, e-post eller telefon.

Vill Du komma i kontakt med oss är Du välkommen att ringa följande telefonnummer:

  • expeditionen: 031-10 09 55
  • ordförande: 031-10 65 01

 

Hitta hit

Toggle module

Norra Allégatan 7, Göteborg

Vårens kursprogram:

Toggle module

GSU 30 år

Toggle module