Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Föregående Nästa

Senioruniversitetet i Stockholm

Senioruniversitetet i Stockholm är en ideell förening som verkar genom frivilliga medlemsinsatser. Vår idé är att erbjuda ett forum för studieintresserade pensionärer över 55 år som söker en studiegemenskap med likasinnade. Studierna kan därigenom läggas upp så att deltagarnas rika livserfarenhet beaktas och aktiviteterna organiseras i former som passar för seniorer. Vårt ursprung i universitetsvärlden borgar för en hög kvalitet i verksamheten.

>> Läs mer om vår verksamhet

Program

Senioruniversitet i Stockholm erbjuder bl a föreläsningar, universitetskurser och språkkurser. Vårt kursutbud presenteras två gånger per år – höst och vår.

>> Läs mer om vårt aktuella program

Medlemskap

För att delta i Senioruniversitetets arrangemang krävs medlemskap i föreningen. Du kan bli medlem om du är pensionär och har fyllt 55 år. Medlemskapet gäller per kalenderår.

>> Läs mer och ansök om medlemskap

  

Vårprogram 2017 som PDF

Toggle module

Katalogerna för vårterminen 2017 har tagit slut. Du kan klicka på bilden nedan för att öppna och läsa vårens program som PDF: 

VT 2017

Du kan även spara filen eller printa ut den på din skrivare.

Våra öppettider

Toggle module

Kansliets expedition har under vårterminen 2017 öppet måndag–fredag från och med den 30 januari till och med den 12 maj, mellan kl. 9.00-17.00. Våra telefoner är öppna för förfrågningar kl 9.00-12.00 från och med den 9 januari till och med den 12 maj.

Senioruniversitetet i Stockholm

Adress: Box 6276, 102 34 Stockholm
Besöksadress: Hagagatan 1, 1 tr Stockholm
08-789 41 28 (mån-fre 9-12)
kansliet@senioruniversitetet.se