Du är här:
Resor

Resor Hösten 2017

För resorna gäller medlemskap i Senioruniversitetet.
Anmälan är bindande och reservlistor upprättas. Vi bekräftar deltagande vid anmälan och gör brevut-skick med all information ca 14 dagar före avresa och resan betalas då omgående till bankgironummer 5124-6981. Start från Församlingshemmet på Sveagatan i Varberg om inget annat anges. Påstigning kan även ske vid Järnvägsstationen i Veddige och skall anges vid anmälan. Särskilda behov, allergier  o dyl anmäls i god tid. Vid avanmälan senast en vecka före avresa kan egen ersättare medfölja, eller erbjuds platsen till person från väntelistan om sådan finns. Återbetalning av förbeställda biljetter, mat eller entrébiljetter kan vi tyvärr inte göra om ersättare inte kan hittas.

OBS!! Anmälningar görs nedan, alternativt till Senioruniversitetets expedition tel 87300 eller info@vsu.se

Reseansvariga och kontaktpersoner är:
Lena Kolbeck
Jan Persson          0340-219610