Du är här:

Lokal:        Lilla Teatern, Komedianten - om ej annat anges
Tid:            Kl 14.00
Entré:         50:-

Öppna föreläsningar - ingen förhandsanmälan behövs.

Höstens månadsmöten
Vi kommer under hösten att ha månadsmöten i oktober och november. Dessutom kommer vi i november att äta en gemensam höstlunch på Stadshotellet. Läs mer om den under Resor.

Notera även att våra månadsmöten kommer att hållas på Lilla Teatern, Komedianten. Detta på grund av  reparationsarbeten på Varbergs Teater.

Torsdag 16 november
Hanna Falk, professorsassistent vid Institutet för Hälsa och vårdnadsvetenskap
Det nya åldrandet -70 år det nya 50!

Svensk äldreforskning är historiskt sett främst associerad med Göteborgs universitet. 1971 startade den ännu idag pågående H70-studien – en världsunik populationsbaserad studie av 70-åringar som sedan 1971 har utökats till longitudinella studier med flera födelsekohorter (flock, grupp och så vidare) av äldre personer.
I föreläsningen "Det nya åldrandet - 70 är det nya 50" presenteras ett urval av de forskningsresultat som H70-studien har kommit fram till.

VÄLKOMMEN TILL VÅRA MÅNADSTRÄFFAR!

Aktuellt och Aktiviteter

Toggle module