Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Göteborg

Läs vidare efter sfi

Om du vill läsa vidare när du är klar med dina sfi-studier finns det många möjligheter inom Folkuniversitetet. Här hittar du några av de utbildningarna som du kan läsa hos oss!

 • I en kreativ lärmiljö på Olskroksgatan 32 finner du vår vuxenutbildning. Här kan du satsa på framtiden, oavsett om du har fokus på högre studier, arbete eller personlig utveckling.

  Komvux

  I en kreativ lärmiljö på Olskroksgatan 32 finner du vår vuxenutbildning. Här kan du satsa på framtiden, oavsett om du har fokus på högre studier, arbete eller personlig utveckling.

 • Folkuniversitetet har YH-utbildningar inom många olika branscher. Utbildningarna är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i samarbete med arbetslivet.

  Yrkeshögskoleutbildningar

  Folkuniversitetet har YH-utbildningar inom många olika branscher. Utbildningarna är avgiftsfria, berättigar till studiemedel och sker i samarbete med arbetslivet.

 • Här finns vårt aktuella utbud av kurser för blivande tolkar. Du kan läsa till kontakttolk där handledarna är auktoriserade kontakttolkar med lång erfarenhet.

  Tolkutbildningar

  Här finns vårt aktuella utbud av kurser för blivande tolkar. Du kan läsa till kontakttolk där handledarna är auktoriserade kontakttolkar med lång erfarenhet.

Toggle module

Film om kursplan för sfi

Toggle module

Tidigare sfi-elever ger tips!

Toggle module