Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:

SFI Särskild undervisningsgrupp (SU)

Svenska för invandrare (SFI) Särskild undervisningsgrupp - Hörsel vänder sig till SFI-studerande som har behov av särskild undervisning på grund av hörselnedsättning.

Relaterad information

Hos oss studerar du i en liten lärarledd undervisningsgrupp i ett tempo som passar dig och dina behov, förutsättningar och önskemål. Du möter engagerade och specialutbildade lärare som sätter kunskap och personligt möte i centrum. Klassrummen är utrustade med de hjälpmedel som behövs för att du ska kunna tillgodogöra dig dina studier.

Studieupplägget är individuellt och flexibelt och du stämmer kontinuerligt av dina framsteg i samtal med din lärare för att du så snabbt som möjligt ska nå dina mål.

Digital plattform

Din kurs finns också digitalt på lärplattformen Moodle och även där får du hjälp och stöd av din lärare.

Studiehall

På skolan finns också en bemannad studiehall. I studiehallen kan du arbeta digitalt med anpassade språkprogram och få handledning av lärare och modersmålslärare.

Modersmålslärare

Skolans modersmålslärare har en viktig funktion som en språk-, samhälls- och kulturförmedlande resurs. Modersmålslärarna deltar både i klassrummet och i studiehallen och hjälper och stödjer dig i dina studier.

Verksamhetsförlagtlärande

Verksamhetsförlagt lärande (VFL) ingår i utbildningen. VFL innebär allt ifrån studiebesök, observationer och intervjuer till praktik med handledare på en arbetsplats och är en förberedelse för arbetslivet.

Kurser

Toggle module
Toggle module

Film om kursplan för sfi

Toggle module

Tidigare sfi-elever ger tips!

Toggle module