Du är här:
Bild på Mohammad

Avsnitt 8: Mohammad Al Balout

Mohammad är 26 år gammal och kommer från Syrien. Där växte han upp i en trygg tillvaro med sina föräldrar och åtta syskon ända fram tills början på revolutionen. Efter revolutionens utbrott blev han tvungen att fly landet, och genom Libanon, Egypten och Libyen tog han sig till slut till Europa och Sverige. Mohammad berättar om utmaningarna med det nya livet i Sverige. Podcasten är inspelad i samarbete mellan Folkuniversitetet och Stadsbiblioteket.

Här kan du lyssna på åttonde avsnittet och klicka dig vidare till iTunes så du kan prenumerera på kommande avsnitt.

OBS! Om du har en Androidenhet kan du lyssna på avsnitten här. Tänk på att inte klicka på Öppna i iTunes utan klicka på avnitten i nederkanten på fönstret där det står Artist, Titel mm.

Om Sfi-podden
Sfi-podden är resultatet av ett utvecklingsprojekt inom SFI på Folkuniversitetet som påbörjades i juni 2013 och som nu har avslutats. Teamet som deltagit i projektet har gått utbildning för att lära sig hur man bygger upp podcasts med koncept, dramaturgi och manus men också intervjuteknik och redigeringsteknik.

Ett studiematerial bestående av instuderingsfrågor och ordlistor har tagits fram till varje avsnitt i syfte att användas som läromedel för lärare inom Sfi. Materialen finns att ladda ner under rubriken Studiematerial ovan.

Sfi Intensivkurs

Toggle module