Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Sfideltagare

Sfi Lund - en del av Folkhögskolan Hvilan

Vi anordnar intensivstudier i svenska för invandrare, Sfi. Huvudman och ansvarig för vår skola - Sfi Lund -  är Folkhögskolan Hvilan som samverkar med Folkuniversitetet. Vi erbjuder individuella studier i snabb takt, och vi finns i nyrenoverade lokaler på Skomakaregatan i centrala Lund. 

Vårt samarbete

Folkhögskolan Hvilan är huvudman för Sfi Lunds utbildningar och har betygsrätt i Sfi. Med hjälp av välutbildade lärare och Folkuniversitetets digitala lärplattform bedriver Folkhögskolan Hvilan Sfi-undervisning i Folkuniversitetets lokaler.

Vem riktar vi oss till?

Vi riktar oss till Sfi-studenter som har den tid och energi som krävs för att snabbt och intensivt nå slutbetyg. Våra intensivkurser innebär att du studerar 25 timmar i veckan (5 timmar/dag) och riktar sig till studerande på studieväg 3. Studieväg 3 är för dig som har studerat på  högskola/universitet. 

Vi erbjuder Sfi-undervisning måndag-fredag mellan kl. 8.00 och 16.30. 

Vi har löpande kursstart.

Våra kurser

Hitta till oss

Du hittar oss i Folkuniversitetets lokaler på Skomakaregatan 8 i Lund. Du kan lätt ta dig hit med buss via hållplats Botulfsplatsen eller Bankgatan.

För busstider se Skånetrafikens hemsida

Välkommen!

Toggle module

Welcome!   Bienvenue!   Bem-vindo!   Добро пожаловать!   Benvenuti!   ¡Bienvenido!   Willkommen!   Witaj!   Fiţi bineveniţi!   Καλώς ήρθες   أهلاً وسهلاً !    Hoşgeldiniz   خوش آمدی! / خوش آمدید!   خوش آمديد   Mabuhay!   Hoan nghênh    خوش آمديد    ยินดีต้อนรับ

Huvudman

Toggle module
Hvilan.se

Vill du studera hos oss?

Toggle module

Gör en intresseanmälan till någon av våra Yrkes-Sfi utbildningar. Vi har löpande kursstart! 

Här finns vi!

Toggle module

Skomakaregatan 8 Lund

Sfi Lund - en del av Folkhögskolan Hvilan

Skomakaregatan 8, Box 2116
220 02 Lund
046-19 77 71
sfilund@hvilan.se