Du är här:

Sfi för Ingenjörer och tekniker SFIT

Intensiv yrkesinriktad Sfi för ingenjörer och tekniker med akademisk bakgrund (exempelvis civilingenjör, mjukvaru- och systemutvecklare, byggnadsingenjör, byggnadstekniker, VVS-ingenjör och flygtekniker).

25 undervisningstimmar per vecka, med individuella utvecklingssamtal och individuell studieplan. Löpande kursstart.

Kursinnehåll Sfi för Ingenjörer och tekniker SFIT

• Sfi studieväg 3, delkurs C och D.
  • Nivågrupperad språkundervisning.
  • Autentiska tekniktexter för yrkessvenska.
  • Fokus på yrkesspråket.
  • Yrkesspecifik portfolio innehållande CV, beskrivning av kompetens, erfarenhet och målsättningar.
  • En dag per vecka för yrkesrelaterade uppgifter och presentationer.
  • Projektorienterat arbetssätt med tekniktema.
  • Relevanta studiebesök och gästföreläsare.
  • Arbetsmarknad för ingenjörer och tekniker i Sverige.

Ansök här till Sfi för Ingenjörer och tekniker

Fyll i webbansökan på Yrkes-Sfi Skånes hemsida och bifoga de dokument som krävs för utbildningen. Webbansökan skickas till din hemkommuns Sfi och utbildningsanordnare. Yrkes-Sfi Skåne skickar en bekräftlse på din anmälan via e-post. Sfi Lund kallar dig till utbildningsstart så fort din hemkommun godkänt din ansökan.

Fyll i webbansökan här: https://ansokan.yrkessfiskane.se/

Yrkes-Sfi

Välkommen!

Toggle module

Welcome!   Bienvenue!   Bem-vindo!   Добро пожаловать!   Benvenuti!   ¡Bienvenido!   Willkommen!   Witaj!   Fiţi bineveniţi!   Καλώς ήρθες   أهلاً وسهلاً !    Hoşgeldiniz   خوش آمدی! / خوش آمدید!   خوش آمديد   Mabuhay!   Hoan nghênh    خوش آمديد    ยินดีต้อนรับ

Huvudman

Hvilan.se

Vill du studera hos oss?

Toggle module

Gör en webbansökan till någon av våra Yrkes-Sfi utbildningar. Vi har löpande kursstart!

Sfi Lund - en del av Folkhögskolan Hvilan

Skomakaregatan 8, Box 2116