Du är här:

Sfi för medicinsk personal (SFIMP)

Utbildningen är en Intensiv yrkesinriktad Sfi för dig som studerar med slutförd medicinsk utbildning inom ett legitimationsyrke, som till exempel apotekare, arbetsterapeut, barnmorska och biomedicinsk analytiker.

25 undervisningstimmar per vecka.

Kursinnehåll Sfi för medicinsk personal

• Sfi studieväg 3, delkurs C och D
  • Nivågrupperad språkundervisning
  • SFI – undervisning med fokus på yrkessvenska: En till två dagar per vecka för yrkesrelaterade uppgifter och presentationer
  • Autentiskt material för yrkessvenska
  • Individuella branschrelaterade uppgifter och presentationer
  • Yrkesmapp innehållande CV, beskrivning av kompetens, erfarenhet och målsättningar
  • Projektorienterat arbetssätt med teman och branschgrupper
  • Relevanta studiebesök och gästföreläsare
  • Svensk arbetsmarknad

Ansök här

Fyll i webbansökan på Yrkes-Sfi Skånes hemsida och bifoga de dokument som krävs för utbildningen. Webbansökan skickas till din hemkommuns Sfi och utbildningsanordnare. Yrkes-Sfi Skåne skickar en bekräftlse på din anmälan via e-post. Sfi Lund kallar dig till utbildningsstart så fort din hemkommun godkänt din ansökan.

Akademikerspåret

Ansök till Yrkes-Sfi

Toggle module

Gör en webbansökan till någon av våra Yrkes-Sfi utbildningar. Vi har löpande kursstart!

Huvudman

Folkhögskolan Hvilan