Du är här:

Sfi för Medicinsk personal SFIMP

Intensiv yrkesinriktad Sfi för studerande med slutförd medicinsk utbildning inom ett legitimationsyrke. För närvarande finns 21 legitimationsyrken: apotekare, arbetsterapeut, audionom, barnmorska, biomedicinsk analytiker, dietist, fysioterapeut/sjukgymnast, kiropraktor, läkare, logoped, naprapat, optiker, ortopedingenjör, psykolog, psykoterapeut, röntgensköterska, receptarie, sjukhusfysiker, sjuksköterska, tandhygienist, tandläkare.

25 undervisningstimmar per vecka, med individuella utvecklingssamtal och individuell studieplan. Löpande kursstart.

Kursinnehåll Sfi för Medicinsk personal

• Sfi studieväg 3, delkurs C och D
  • Nivågrupperad språkundervisning
  • Individuella utvecklingssamtal och individuell studieplan
  • Studie- och yrkesvägledning inkl. individuell utbildningsplan med snabbaste vägen till arbete, stöd i hantering av betygsdokument/examensbevis, ansökan till Socialstyrelsen
  • Yrkesspecifik portfolio innehållande examensbevis, diplom, betyg, intyg, CV, utbildningsplan
  • Yrkesinriktad Sfi-undervisning med bl.a. språksociologi, språkanvändning riktad till olika målgrupper (myndigheter, patienter etc.), journal, anamnes, kontextualiserad undervisning inkl. workshops, autentiska texter med koppling till respektive medicinsk disciplin.
  • Fokus på yrkesspråket.
  • Individuella branschrelaterade uppgifter och presentationer
  • Projektorienterat arbetssätt med teman och branschgrupper
  • Relevanta studiebesök och gästföreläsare
  • Arbetsmarknad, branschorganisationer, fackförbund i Sverige

Ansök här till Sfi för Medicinsk personal

Fyll i webbansökan på Yrkes-Sfi Skånes hemsida och bifoga de dokument som krävs för utbildningen. Webbansökan skickas till din hemkommuns Sfi och utbildningsanordnare. Yrkes-Sfi Skåne skickar en bekräftlse på din anmälan via e-post. Sfi Lund kallar dig till utbildningsstart så fort din hemkommun godkänt din ansökan.

Fyll i webbansökan här: https://ansokan.yrkessfiskane.se/

Yrkes-Sfi

Välkommen!

Toggle module

Welcome!   Bienvenue!   Bem-vindo!   Добро пожаловать!   Benvenuti!   ¡Bienvenido!   Willkommen!   Witaj!   Fiţi bineveniţi!   Καλώς ήρθες   أهلاً وسهلاً !    Hoşgeldiniz   خوش آمدی! / خوش آمدید!   خوش آمديد   Mabuhay!   Hoan nghênh    خوش آمديد    ยินดีต้อนรับ

Huvudman

Hvilan.se

Vill du studera hos oss?

Toggle module

Gör en webbansökan till någon av våra Yrkes-Sfi utbildningar. Vi har löpande kursstart!

Sfi Lund - en del av Folkhögskolan Hvilan

Skomakaregatan 8, Box 2116